Пакет „Против грип“, Здравница

1
336
Добави коментар
teokostov
teokostov

Пакет срещу грип съдържа избрани здравословни продукти, които имат за цел да се борят със симптомите на грип, настинка, простуда и др. Всички включени продукти са 100% натурални.

Здравословният пакет съдържа:

Самахан чай – при простуда и грип

Самахан е 100% естествена и ефективна растителна формула за настинка, простуда и придружаващите я симптоми. Течащ нос, възпалено гърло, болки в тялото са първите симптоми на настинка и грип.

Вземете едно саше веднага, когато почувствате някои от симптомите и пресечете настинката. Взимайте по няколко по време на грипни инфекции. Самаха е подходящ и безопасен, бързо разтворим билков екстракт подходящ за възрастни и деца на 3г.

Самахан чай съдържа екстракти от няколко вида пипер и джинджифил плюс светла тръстикова захар, което го прави леко пикантен, но и сладък. Останалите ендемични билки също действат в хармония, за да ви избавят от симптомите на настинка и грип.

Самахан се приготвя, като едно пакетче се разтваря в чаена чаша топла вода. Може да се пие като разтвор и в хладка вода профилактично. При болно и възпалено гърло може да се консумира директно без разтваряне се изсипва по чаена лъжичка в гърлото. При деца използвайте половин пакетче на чаена чаша за да намалите концентрацията и пикантността. Чай Линк самахан съчетава вековна традиция в синалска аюрведа (о-в Шри Ланка) и съвременни технологии, собствено сертифицирано органично производство на билки.

Съдържание: Кориандър, Джинджифил, Черен пипер, Косциниум фенестратум, Лилава върбинка, Индийски пипер, Еволвулус алсиноидес, Кимион, Адхатода васика, Алпиния официнарум, Соланум Виргинианум, Хедиотис хербацеае, Ликорайз.

Начин на употреба: Разтворете по 1-2 сашета в 250 ml гореща вода – от 1 до 4 пъти дневно.

Сироп от черен бъз – Здравница (без захар)

100% натурален продукт, произведен в България по домашна рецепта! НЕ СЪДЪРЖА ЗАХАР! Подходящ и за диабетици!

Черен бъз се прилага: • при възпаление на дихателните пътища, простудни заболявания, бронхит, пневмония, туберкулозна кашлица • при стомашно-чревни и чернодробни заболявания • при възпаление на бъбреците и пикочния мехур • ревматизъм, подагра и др. • Народната медицина предписва черен бъз и при кръвно налягане, задух, трудно униниране и кръвопикаене • като слабително средство, при затлъстяване, воднянка • при ревматизъм, хемороиди, кожни заболявания • като усилващо средство и при невралгия

Начин на употреба на Сиропа от черен бъз: За възрастни: по 1 супена лъжица 3 пъти на ден. За деца: по 1 чаена лъжичка, 3 пъти на ден. Дозата може да се удвои при грипни епидемии.

Съдържание: плод от черен бъз, фруктоза, вода, лимонена киселина.

След разхерметизиране да се съхранява до 1 месец в хладилник. Произведено в България!

Опаковка: 350 гр.

Ехинавит С – сироп с ехинацея и витамин С

Ехинавит С сироп стимулира имунната система (тимусната жлеза), стимулира имунната функция на белите кръвни клетки в отговор на инфекцията и спомага да се неутрализират вредните вещества. Ехинавит С сироп съдържа в екстракт от мащерка и облекчава и успокоява кашлицата, улеснява кашлица и разрежда гъстата секреция в дихателните пътища. Тя има антибактериално действие.

Какво съдържа? 100 мл. от сиропа съдържа: Сух есктракт от ехинацея (Echinaceae purpureae ext.sicc. 4:1) – 0.96 гр. Екстракт от мащерка (Tincturae Thymi) – 2.4 гр. Екстракт от корен на бял слез /бяла ружа/ (Althaeae radicis ext.) – 2.5 гр. Витамин С (Acidum ascorbicum) – 0.30 гр.

Други съставки: пречистена вода, захароза, аромат на ягоди, консерванти (натриев бензоат).

Начин на употреба: За възрастни – 2 к.л. (10 мл.) – 1-3 пъти на ден. За деца над 2 год.: 1 к.л. (5 мл.) – 1-3 пъти на ден.

Опаковка: 100 мл. в стъклена бутилка + мерителна лъжичка.

Прополисов спрей за уста и гърло

Прополисовият спрей за уста и гърло се препоръчва за: Поддържане на физиологичните функции на гърлото и за защита на лигавицата на устната кухина. Медът е добре известен със своите хранителни свойства и с богатия си състав на биологично активни вещества. Като естествен подсладител с ценни хранителни стойности, той мага за поддържане на имунната система. Ментолът, който се съдържа в прополисовия спрей за уста и гърло продава приятно усещане за охлаждане и свежест в устата. Прополисовият спрей за уста и гърло се препоръчва за грижа на лигавицата на устната кухина и небцето, облекчава дишането, освежава дъха.

Съдържание: 15% 20%-тен екстракт от прополис в пропилен гликол Витамин С: 0.2% Ментол: 0.003%

Помощни съставки: растителен глицерин, мед, пречистена вода, консервант (калиев сорбат).

Опаковка: 30 мл. в стъклено шише със спрей-пръчка.

СТОП ГРИП – тинктура

Препоръчва се по време на грипни епидемии.

Състав: 1ml съдържа 1ml тинктура 1:5, еквивалентен на 200mg билки. Етанол 66% об./об. Билки: ехинацея стрък, боунсет, бъз плод, чесън, прополис;

Действие: Билките в комбинацията влияят благоприятно върху имунната система.

Приложение: Перорално – по 15-20 капки, три пъти дневно, 10-15 минути преди хранене в 100 мл вода.

Опаковка: 50 мл.