PVCINTERIOR-Внос на ПВЦ и МДФ ламперия

1
2586
Добави коментар
holz
holz

PVCINTERIOR-Внос на ПВЦ и МДФ ламперия

Шумо и топлоизолиращи, водоустойчиви, лесно почистващи се представляват облицовките от ПВЦ и МДФ които  са идеално решение за оформяне на интериора на всякакви помещения. PVC облицовките са по-дълготрайни и цветът им остава непроменен дълги години. За разлика от дървото  PVC облицовките не се изкривяватт или напукват с теченеие на времето.

ПВЦ и МДФ облицовките позволяват изграждане на преградни стени, скриване на ел. и ВиК инсталации, успешно прикриват неравни стени или тавани и като цяло намират широко приложение в строителството.Облицовките  от пвц или мдф са разумно решение за оформяне на интериора и екстериора на къщи, офиси, магазини, ресторанти, хотели като осигуряват стилен завършващ вид на стени и тавани.

Поливинил хлорид (често съкратено PVC) е широко използвана пластмаса. В световен мащаб над 50% от всички произведени PVC се използва в строителството

 ПВЦ ламперията  представлява трайна облицовка на стените и таваните, както в жилищни помещения, така и в кабинети, офиси, чакални или стопански помещения, особено ако са изложени на влага или въздействието на вода.

PVC облицовки представляват  декоративни детайли в интериора за стени и тавани с уникални качества в сравнение с други стенни облицовки. PVC облицовки- ламперията е с куха сърцевина което я прави  лек панел и гладка повърхност за декорация с различни декори.

PVC панели са много популярни в банята и кухнята области, тъй като те са водоотблъскващи и мухъл устойчиви, но могат да бъдат използвани в цялата къща (мазета, тавани, гаражи и също легло и хол).PVC панелите  са идеално покрития за стени и тавани на частни домове, офиси, хотели, лаборатории, болници, преработвателни предприятия, храна и др.PVC панели изискват само ниска поддръжка, и когато искате да ги чистите, това не ви отнема много време.

Благодарение на гладката  повърхност на панелите, мръсотия не се събира никъде. PVC плоскости имат добра огнеустойчивост и са класифицирани като не са запалими продукти.