Хидратиращ дневен крем Rhamnia Bynata с масло от облепиха

1
395
Добави коментар
perfecto07
perfecto07

Хидратиращ дневен крем  Rhamnia Bynata  с масло от облепиха

Дневният крем за лице RHAMNIA Bynata соблепиха има лека и нежна консистенция и позволява образуването на деликатен слой, който запазва влагата на кожата, без да запушва порите. Няма по-добър начин да събудите кожата на лицето си, да я хидратирате, да я защитите, да изгладите и да изравните тена.

Активни съставки в дневен крем за лице с облепиха Рамния:

маслен екстракт от облепиха алфа-бизаболол алантоин витамини А, Е и D-panthenol маслиново масло масло от ший масло от гроздови семки

Дневен крем за лице RHAMNIA Bynata с облепиха e най-подходящ за нормална и за суха кожа. Той е добра основа за грим, тъй като осигурява стабилна основа, върху която той да се задържи.

Масленият екстракт от Облепиха е природен продукт, лишен от вредните, странични ефекти на лекарствените продукти.

Маслото от облепиха /известна още като морски зърнастец или ракитник/ е избрано не случайно за основна активна съставка в козметичната серия за лице Rhamnia Bynata, защото това е феноменално растение, познато от древността като незаменим източник на полезни за човешкия организъм вещества. Заради доказаните си качества е наречено растението-чудо.

Малките оранжевите плодчета на облепихата съдържат голям брой витамини и минерали, микроелементи и органични киселини (аксорбинова и фолиева киселини, витамините от групата В: В1, В2, също така и РР, Е, К, каротин, флавоноиди, дъбилни и минерални вещества, желязо, бор, мед, сребро). Маслото от облeпиха притежава бактерицидно и болкоуспокояващо действие и е естествен източник на антиоксиданти, бета каротин и витамини А и Е, които защитават кожата от ултравиолетовите лъчи и свободните радикали. Маслото от облепиха е чудесно средство за борба с признаците на стареене, то спомага активно самовъзстановяванeто на тъканите.

Масленият екстракт от облепиха е природен продукт, лишен от вредните, странични ефекти на лекарствените продукти.