Ремонт на печка с керамичен плот в дъждовния понеделник

14
351
Добави коментар

Есента е в разгара си – София е студена и дъждовна и по нищо не изглежда, че до преди броени дни се радвахме на топло временце. Короните на дърветата са обагрени в жълто-червени краски и са чудесно вдъхновение за творческите души. Малко повече свободно време и хващам отново четката и акрилните боички, платна с различни размери тръпнат да бъдат изпълнени с живописни мотиви. Дните ми са натоварени с тежка сервизна програма и неработещи перални, печки, плотове, аспиратори, както и други уреди.

Ремонт на печки, керамични плотове, фурни

Ремонтирам неизправни печки, керамични плотове, фурни, котлони, микровълнови, а за пералните, телевизорите и аспираторите е ясно. Извършвам качествени ремонти на печки по домовете в София в удобен за Вас ден. Работя всяка събота и неделя, притежавам отлична техническа подготовка, обширен сервизен опит и силно развито чувство за отговорност.

Ремонт на печка с керамичен плот

Ремонтът на печка с керамичен плот беше последен за понеделник. Предлагам бързи снимки от този ремонт. Печката имаше проблем с управлението и температурните датчици.

Ремонт на печки по домовете в София

Ремонт на печки в дома през цялата седмица.

Когато името работи за теб!

Like this:

Like Зареждане…