Уголеменият бюст, чрез поставяне на силиконови импланти, не пречи на бъдеща бременност и кърмене

6
804
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Уголемяването на бюст, чрез поставяне на силиконови импланти, не пречи на бъдеща бременност и евентуално кърмене, тъй като по време на хирургичната интервенция, не се засяга млечната жлеза. Имплантите се поставят под гръдния мускул, който се намира под млечната жлеза и тя остава интактна. При извършен лифт на гърди (премахване на излишна кожа) и склонност към резки промени в теглото, в 20 до 30 % от случаите при последваща бременност, бюстът се нуждае от малка корекция.  

Уголемяване на гърдите, чрез поставяне на силиконови импланти, е една от най-желаните оперативни интервенции. Единственият доказан метод за трайно уголемяване на бюст е чрез хирургична интервенция от областта на пластичната хирургия. Уголемяване на гърди чрез поставяне на силиконови импланти е естетична корекция за постигане на стегнат, добре оформен и естетичен бюст.

Уголемяване на гърди е оперативна интервенция с много лек възстановителен следоперативен период! Хирургичната интервенция предизвиква болка, по описание на пациентите, сравнима със силна мускулна треска.