8 идеи за модерна детска стая /част 2/

1
2136
Добави коментар
seomystic
seomystic

8 идеи за модерна детска стая /част 2/

В този материал ще ви представим още креативни и забавни стаи за деца и тийнейджъри. Цветовете са както свежи, така и нестандартни, а за аксесоарите – понякога е най-добре да заложите на модерните технологии, за да спечелите симпатията на своето дете. Може да прецените сами дали да изберете декоративни мазилки или обикновени интериорни бои за стените, но за самия дизайн, ви съветваме да се вдъхновите от модерни дизайнерски идеи и разбира се – да ги спдоелите със детето.

Ето още няколко прекрасни примера за стаи, които ще се запечатат в съзнанието ви:

 

 

Виолетовите нюанси са нещо, на което трябва да обърнете внимание при следващия ремонт в детската стая. Различните светли и по-ярки тонове на този романтичен и нежен цвят са идеални за момичета. Окачен таван и рисунки по тавана също са добра идея, особено ако допълват лилавата стая. 

 

 

Тази интресна стая е пълна с креативни и модерни идеи, съчетани с слънчев жълт цвят, който определено е един от най-подходящите за детски стаи. Дървени мебели, свежа декоративна мазилка за стените и географски карти – една страхотна тематична стая. Разбира се, висяща люлка от тавана би била перфектния завършек и  съвсем не е трудно да се направи.

 

 

Още един чудесен вариант за добре използвано пространство – високи легла, чиято основа са ракли и шкафове, в които да прибирате повечето детски дрехи и играчки. Стаята е решена в класически тонове и определено е изключително стилна.

 

 

Ако детето ви е почитател на ретро интериора, то ви препоръчваме да му предложите идеята за подобно комфортно място с възглавници до прозореца, на които може да чете книга или просто да си има едно изключително уютно място в стаята. Да запълнтие едната цяла стена с рафтове с книги и детски аксесоари също е страхотна идея, която ще изглежда чудесно, комбинирана с светъл морски цвят. За повече ретро усещане в детската стая, декоративните мазилки са идеална опция.

Не забравяйте да вложите цялата си енергия и въображение в разработването на дизайн на детската стая, защото вашето дете заслужава само най-доброто. Ние от Novacolor ще ви помогнем в тази мисия, като ви предоставим богата гама от декоративни мазилки и интериорни бои с високо италианско качество.