Коледни фотосесии при детски фотограф Олга Ташева – Варна.

2
740
Добави коментар
d.kutuzova
d.kutuzova

 

**КОЛЕДНИ СЕСИИ 2016**

Дългоочакваният момент настъпи! С най-голямо удоволствие обявяваме старта на записванията за Коледни сесии ’16! От утре, 17.10. можете да закупите своите ваучери на място от студиото или с наложен платеж по куриер. Декорите ще бъдат напълно нови, оригинални и различни от предходната година, изработени с много любов и старание!

А ето и условията, при които ще бъдат провеждани фотосесиите:

I. Пакети и видове фотосесии:

1. Мини сесия : – Продължителност до 30 мин. – 10 обработени снимки – Два декора по Ваш избор. – Снимките се получават по електронен път в JPG формат във висока резолюция – Цена : 50лв.

2. Стандартна сесия: – Продължителност до 40мин. – 20 обработени снимки – Три декора – Снимките се получават по електронен път в JPG формат във висока резолюция – Стенен календар със снимка от фотосесията. – Цена : 90лв.

3. Голяма фотосесия: – Продължителност до 50мин. – 30 обработени снимки – Три декора – Снимките се получават записани на диск с индивидуална обложка и печат. – Висококачествени хартиени копия в размер 10х15 подредени грижливо във фотоалбум. – Стенен календар със снимка от фотосесията. – Цена : 130лв.

4. Луксозна фотосесия: – Продължителност до 60мин. – 50 обработени снимки – Три декора – Снимките се получават записани на диск с индивидуална обложка и печат – Картина за стена със снимка от фотосесията с размер 40х30 см., отпечатана върху висококачетвена канава върху дървена рамка. – Висококачествени хартиени копия в размер 10х15 подредени грижливо във фотоалбум. – Стенен календар със снимка от фотосесията. – Цена : 210лв.

II. Срокове 1. Фотосесиите се провеждат в периода от 1.Ноември.2016г. до 18.Декември.2016г. 2. След фотосесията в срок от три дни ще получите линк (интернет връзка) към персонална галерия със снимките от фотосесията в умален вид с воден знак (PREVIEW). От галерията ще имате възможност да изберете снимките, които ще получите. 3. До три седмици, след като изпратите опис с избраните от Вас снимки ще получите снимките в обработен вид в електронен формат 4. До една седмица, след като получите снимките в електронен формат ще получите и печатните материали, ако пакета ви включва такива. 5. Има опция за експресна обработка на избрани от Вас снимки. Допълнително се заплащат 2 лв. за брой експресно обработена снимка. Срока за експресна обработка е от 3 до 7 дни.

III. Допълнителни условия:

1. Пакетите се закупуват под формата на ваучер. 2. Ваучерът важи за едно дете. За клиенти с две и повече деца минималния пакет е за Стандартна сесия, като децата се снимат заедно. Ако желаете децата да имат самостоятелни снимки могат да бъдат закупени допълнително на цена от 5лв. / брой или да закупите два отделни пакета. 3. В края на фотосесията могат да бъдат направени семейни снимки по Ваше желание, като те се заплащат допълнително извън пакета за детска фотосесия на цена от 5лв. / брой. 4. Към всички пакети могат да бъдат закупени допълнителни снимки по Ваше желание на цена от 5лв. / брой. 5. В периода на провеждане на специалните Коледни и Новогодишни фотосесии, талоните за отстъпки и други ваучери не важат.

IV. Записване

1. Предварителна информация за свободни часове може да получите по телефона или на място в студиото: 0879/410-880 Олга Ташева 2. Заплащането става на място в студиото, по банков път или с наложен платеж. Резервация на час се прави в деня на заплащане на ваучера. 3. Ваучерите важат само за датата и часа, за които са резервирани. По Ваше желание или необходимост могат да бъдат преотстъпвани или подарявани. Ваучерите са чудесен коледен подарък и ако нямате възможност да използвате записания час, може да го подарите на Ваш близък.

Ще се радвам да се видим отново! Поздрави и до скоро!

Олга Ташева http://olga.tasheva.com https://www.facebook.com/OlgaTasheva.Photography/ тел. 0897/410-880