Ресторант с детски кът, София

1
329
Добави коментар
atelion
atelion

Ресторант с детски кът, София

Ресторант с детски кът. С деца на заведение в София!

За всички, които обичат да се забавляват заедно с децата си. Ресторант с уникална кухня и чудесен детски кът – това е La Skara в София. Едно подходящо местенце за незабравими преживявания и за всеки повод.

Вкусно и приятно може да е не само за възрастните, но и за малките ни приятели. Къде? В детския кът към ресторант La Skara.

Специално декориран и обзаведен, за да е приятен на децата ни, да играят на воля и в безопасност. Независимо с повод или без, децата могат да се забавляват не по-малко от родителите си.

Интересни играчки, игри и занимания ще ги посрещнат на входа. Залата е голяма и има място за всички! За удобство на гостите тя е със собствен санитарен възел (за да не прекъсват децата за дълго своята игра). Нашите аниматори са винаги внимателни и налиния за най-прекрасните игри.
Докато хапвате вкусно от нашите пресни и здравословни предложения, в компания от близки хора, децата могат да рисуват, сглобяват строители и пъзели, да играят помежду си, да тичат спокойно и още, и още …

Детски кът в София – Организиране на детски партита

Организираме детски рождени дни, имени дни, кръщенета, тематични детски партита. Бъдете спокойни и сигурни в качеството на услугите. Децата Ви ще играят в безопасност, в компанията на професионални аниматори. Провеждаме специални детски парти програми по заявка на родителите. Отворени сме за всякакви предложения относно детски менюта, украса и музика.
А за родители, приятели и роднини – забавления не липсват. Ресторант La Skara предлага разнообразно и здравословно меню, изискана музика на живо ишироко пространство за танци (с деца или без).