Прожекторна смарт гривна

1
395
Добави коментар
chetivoadmin
chetivoadmin

Компанията Cicret в процес по внедряване в производство на своя продукт с мотото “като таблет, но на кожата ви”.

Гривната ще позволява да правите през нея всичко, което можете да правите и на телефона си. Тя всъщност е периферно устройство към вашия телефон, която прожектира всичко върху ръката ви. Гривната работи върху всички цветове кожа и съвместима е с Android и IOS. Тя прожектира екрана на телефона ви, има собствена Android система, заменяема батерия и е водоустойчива.

В момента компанията има два екипа от хора, които се занимават с производството и ценообразуването, за да се изготвят първите работещи примери. Основната работа е върху предварителните продажби и стартирането на доставките. За да продължат напред, на компанията ще ѝ е необходима сумата от 500 000 долара, с които да бъдат постигнати следните неща:

Стартиране на производствения процес за първите прототипи.Официално стартиране на предварителни продажби в цял свят.Създаване на дистрибуторска мрежа във всяка страна.Стартиране на масово производство до есента на 2016г.Доставки до края на 2016г.

Специалното предложение на компанията към момента е да направите дарение до набирането на сумата от 500 000$, с които ще подпомогнете производствения процес на прожекторната гривна. След дарението компанията ви дава правото да закупите гривната на по-специална цена от 250$ спрямо пазарната (300$). Още една преференция, от която ще можете да се възползвате, е възможността да закупите гривната една седмица преди официалното пускане на пазара.

Към днешната дата компанията вече е събрала 529 500$, което означава, че проектът е факт и до края на годината ще станем свидетели на този продукт.