Братът на Обама се обяви в подкрепа на Тръмп

1
307
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2016
Братът на Обама се обяви в подкрепа на Тръмп
Малик Обама, който сега живее във Вашингтон, ще участва в ТВ.-дебат тази вечер като застъпник на републиканския кандидат за президент

19 Октомври 2016 14:34
0

принтирай

|

текст

Тази вечер в залата за третия и последен ТВ-дебат в Лас Вегас между Доналд Тръмп и Хилъри Клинтън ще бъде полубратът на Барак Обама – Малик Обама, който в момента живее във Вашингтон.

Кениецът Малик Обама обяви още през юли, че не подкрепя Хилъри Клинтън, защото не я харесва като политик, но повече не му харесва управлението на брат му Барак Обама. Поради това той решил да се присъедини към лагера на републиканците и ще подкрепи на изборите на 8 ноември Доналд Тръмп. 

„Той ми импонира и освен това смятам, че е много по-земен човек от Хилъри, говори както му диктува сърцето и се опитва да бъде политически коректен. Той е просто честен и откровен“ – сподели Малик Обама пред медиите.

Малик обясни специално, че не вижда никакъв проблем в спорното предложение на Тръмп да забрани нови мюсюлмани да се заселват в САЩ. Самият той вече живее във Вашингтон. 

„Аз съм мюсюлманин, разбира се, но не бива да се позволява на хора да стрелят и да убиват хора в името на исляма“ – каза братът на Обама.

 

 

Малик Обама е на 58 г.  и той е с три години по-голям от Барак. Той е в много добри отношения с брат си, гостувал му е в Овалния кабинет и е бил гост на сватбата му с Мишел Обама.

Не само Барак Обама има проблеми с политическите пристрастия на брат си. Президентът Джими Картър имаше доста главоболия с брат си Вили Картър, който бе алкохолик и освен това използва роднинските си връзки с американския президент, за да върти тъмни афери с режима на Муамар Кадафи в Либия.

Бил Клинтън също имаше проблеми със своя полубрат Роджър – музикант и бонвиван. Заради проблемното си поведение той бе кръстен от Secret Service „Роджър Главоболието“. През 2011 г. Бил Клинтън използва правото си и оправда с президентски указ брат за притежаване на кокаин през 1985 г. , с което то изчисти досието му.