„Страст – компакт“ еротична игра за пораснали

1
469
Добави коментар
podobro_ivelina
podobro_ivelina

Цена: 13.90лв. с ДДС: 13.90лв.

„Страст – компакт“ игра за пораснали любовна игра за двойки с еротичен привкус

          Играта за пораснали “Страст – компакт“ е насочена към интимните партньори предизвиквайки ги да се потопят в света романтиката и сексуалните фантазии.  Играта помага за опознаване на млади двойки и за съживяване на романтичните чувства и сексуални желания у по-възрастните двойки. С напредване на играта страстите се разгорещяват и става все по интересно. Направете интимен подарък и се опознайте се с партньора се още по-добре по приятен романтично-сексуален начин.

Разликата с големия вариянт на играта „Страст“ , че тук вместо игрално поле има въртележка и картите са малко по-малък брой.

Правила на играта:

          Подpeдeтe в чeтиpи отдeлни тecтeта вceки от видовeтe каpти: „Pомантика“, „Чувcтвeноcт“, „Eзик на тялото“, „Дeйcтвиe“. Pазбъpкайтe ги добpe и ги поcтавeтe c лицeто на долу, близо до таблото за игpа. Завъетете стрелката на колелото, за да разберета какъв цвят карта Ви се пада.

         Цвeтът на cтъпката, на която e попаднал, cъотвeтcтва на eдно от тecтeтата каpти:

Чepвeно – Чувcтвeноcт Жълто – Eзик на тялото Opанжeво – Pомантика

          Другият играч взема най-горната карта и я прочита. Първият играч, съвместно със своя партньор, се опитва да изпълни условието. Ако в картата е отбелязано и изпълните указанията за карта „Действие“, то изтеглете най-горната карта от тесте „Действие“. Разгледайте картата с партньора си и решете дали този акт е нещото, което бихте искали да изпробвате в края на играта. Ако е така, поставете картата на леглото в края на таблото за игра. Ако ли не, върнете картата в тестето, като я сложите най-отдолу. Така с вашия партньор продължавате своите ходове и да трупате карти „Действие“ на леглото.

Фантазия:

          Ще забележите, че лицевите страни на карти „Действие“ са в 5 различни цвята: червен, оранжев, жълт, бял, син. За да изградите своята пълна фантазия, трябва на леглото да съберете по една карта от всеки цвят. В случай че по време на играта имате две карти от един тип, то с вашия партньор може да изберете коя да оставите, другата отстранете. С подбора на различни карти „Действие“ вие заедно с партньора си ще изградите една фантазия, на която да се насладите. Допълнете своята фантазия с карта от всеки тип.

Целувка:

          При попадане на полето „Целувка“, целунете вашия партньор. Направете го страстно и запомнящо се. С това вашия ход завършва и е ред на партньора ви.

Легло:

          Когато играчите достигнат до „Леглото“ е настъпил краят на играта и започва истинската наслада и фантазия. Това е възможно при условие, че сте събрали карти от всеки вид. В случай, че ви липсва някоя карта, то върнете фигурките до полето „Целувка“ и продължете играта оттам.

          Всеки цвят от карти „Действие“ показва степента на страст. Така например най-горещи и страстни са картите в червено, след това оранжево, жълто, бяло и накрая синьо. Когато се отдавате на своята фантазия, опитайте се да я подредите в тази последователност.

Препоръки:

Граници: когато отпуснете в действие фантазиите си, използвайте карти „Действие“ за навигация. Ако позата, илюстрирана на картата, не ви се струва комфортна или забавна, то я приспособете към своите виждания или просто отстранете картата. Всяко тяло е различно: някои от позите изискват гъвкавост или сила, които някои от нас не притежават. Ако смятате, че има пози, които биха ви затруднили, то отделете тези карти преди началото на играта.  Начални карти: някои от червените карти съдържат и предложения. Обсъдете идеите с партньора си преди да прибегнете към изпълнение на условията. Играйте безопасно: най-важното, не забравяйте да използвате презервативи или други форми на контрацептиви. Игра за пораснали + 18 г.

Комплекта съдържа:

  Въртележка   каpти „Pомантика“   каpти „Чувcтвeноcт“   каpти „Eзик на тялото“   каpти „Дeйcтвиe“

 

Произведено в България

 

Вижте ТУК информация за най-евтината доставка. 

Онлайн магазин за подаръци, игри и къмпинг принадлежности PODOBRO.COM