Идеи за ръчно направени костюми за Хелоуин /част 2/

1
938
Добави коментар
seomystic
seomystic

Представяме ви още интересни и креативни идеи за детски костюми за Хелоуин, които можете да направите дори с детски дрешки:

 

 

 

5. Дъждовно облаче

 

Очертава се дъждовен месец, но вашият мъник няма да е неподготвен. Облепете стария чадър с памук и нека закачете няколко едри капки. Гумените ботушки и дъждобранът допълват този невероятен костюм за Хелоуин!

 

 

 

 

6. Пица на парче

 

Костюмите за Хелоуин трябва да бъдат забавни! Превърнете малкото си сладурче във вкусна пица на парче. Използвайте малко по-твърд плат и пришийте на него малко пиперони, маслинки, лук и кашкавал. Още една малка идея, за да бъде костюма напълно завършен – пригответе на сладурчето си по едно шише кетчуп и горчица, което да носи в ръцете си!

 

 

7. Йода

 

Йода е вечен, а Междузвездни войни е едина от най-популярните филмови поредици. Няколко широки детски дрехи в пастелни цветове и голяма зелена ръчно направена шапка са напълно дестатъчки, за да имате малък Йода. Припомнете специфичния говор на героя на своето дете – словоред объркан не ти забравяй!

 

 

8. Гномче

 

Използвайте парче бял твърд плат за брадата и пришийте няколко големи копчета на широка детска дреха. Сега остава само островръхата шапка и костюмът за Хелоуин на градински гном е завършен!

 

 

 

Бъдете креативни  в подхода си към костюмите за Хелоуин и най-важното е да се забавлявате докато ги правите! Весел празник от екипа на магазини за детски дрехи Точици.