Пътна помощ за спортни коли.

1
530
Добави коментар
towingbg
towingbg

ПЪТНА ПОМОЩ ЗА СПОРТНИ,НИСКИ И ЛУКСОЗНИ КОЛИ
Пътна помощ за спортни коли.

Пътна помощ big София предлага репатриране на спортни, луксозни и супер ниски коли, който биха закачили броните и праговете при обикновените пътни помощи, които не са пригодени за тази цел.
Качването на спортни коли върху пътната помощ става посредством ниския падащ борд и мощната лебедка, която изтегля колата на камиончето без никакви проблеми.

пътна помощ за супер ниски коли Какво рискувате ако извикате обикновена пътна помощ?

При повечето пътни помощи в България проблемът е, че са самоделни камиончета тип самосвалче което отзад е преработено с леко скосяване и са му направени пътеки, чрез които се качват колите, но проблемът е когато колата е по-ниска и при самото изкачване и преодоляване на гърбицата на самоделната пътна помощ има опасност за закачване и пробиване картера на двигателя, което е много опасно, защото може да изтече цялото масло в мотора и ако не го забележите при запалване на колата да блокира двигателя и да се получи много по-голям ремонт от колкото е бил текущия, поради които е извикана пътната помощ! Ние препоръчваме да не се доверявате на случайни и не доказани пътни помощи, защото може да стане много по-голям проблем от текущия ви.

Скъпа ли е услугата пътна помощ за спортни и ниски коли в град София?

НЕ! Ние предлагаме репатриране до всяка точка на град София на преференциални цени за спортни коли като цената започва от 40 лева и стига до 150 лева в зависимост от модификацията и точната височина на спортния автомобил.

Кой коли спадат към спортни и ниски модификации?

Колите, които имат разстояние от праговете, предната част на бронята и задната част на бронята по-малко от 10 сантиметра разстояние от асфалтовата настилка тези автомобили спадат към категорията спортни и ниски коли има много модифицирани обикновени леки коли като им е подменено обикновеното окачване със спортно по-ниско както много от родните тунинг маниаци най-често моделите на VW, BWM и OPEL. Оригинално ниски излизат расовите спортни модели на мерцедес цл, мерцедес цлк, Мерцедес слк, BMW Z, BMW M-paket, Lamborgini, Porsche, Mini cooper S, както и много други марки и модификации.