Ремонти на пералня със скъсан ремък, фурна с изгорял нагревател и електронен апарат за кръвно налягане

13
401
Добави коментар

Ремонти на битова техника в почивните дни – натовареният график на майстора се пръскаше по шевовете в събота и неделя. В последния седмичен ден уморените ми от обиколки из София нозе туптяха, напомняйки укорително за себе си. 

Различни ремонти на повредени електроуреди, сред които пералните са най-разпространени без значение кой ден от седмицата е. 

Ремонт на перални

Ремонт на пералня, която имаше скъсан ремък. Той служи за предаване на мощността от електродвигателя към барабана на пералнята. 

Скъсаният ремък на пералнята се познава по това, че звукът й е различен в работен режим, а някои твърдят, че са чули остър свирещ звук. Типичният шум за нормално работеща пералня е видоизменен. По-неприятното е, че двигателят вдига свръхобороти (когато е четков мотор) и съществува риск да изгори или да се разруши механично. Така може да се получи  неизправност, чието отстраняване ще струва по-скъпо, ако не се вземат своевременни мерки.

Ремонт на пералня със скъсан ремък

Ремонт на фурна с изгорял реотан (нагревател). Спада към графата класика в жанра с повреди и ремонти. Тънкостта е да се закупи идеалният по размер и форма нагревател. 

Ремонт на фурна с изгорял реотан

Ремонт на апарат за кръвно налягане – електронен. Него ми доставиха за поправка в Борово. 

Ремонт на апарат за кръвно налягане

Ремонт на повредени перални, фурни, печки, плотове, апарати за кръвно, аспиратори, прахосмукачки, преси за коса, кафемашини, хлебопекарни, телевизори и друга битова техника може да заявите в часовия пояс между 9.30 – 19.30. 

Ремонт на перални, фурни и друга битова техника в София

Когато името работи за теб!

 

 

Like this:

Like Зареждане…