Оригинални идеи за забавни и опознавателни детски игри /част 2/

1
340
Добави коментар
seomystic
seomystic

В тази статия ще ви представим още изключително полезни идеи за игри с вашите сладури. Освен че са интересни, тези занимания ще научат мъниците да опознаят по-добре света при това пред очите ви, като забавлението е гарантирано както за тях, така и за вас.

– Цветните копчета са идеално занимание за детето. Освен това имат и доста приложения – можете да ги изпозлвате за декорации, под формата на лего, да ги лепите и да ги поставяте върху рисунки, за да придобият релефен вид. Освен това те могат да бъдат част от детските дрехи и е добра идея да покажете на детето, как можете да ги включите в облеклото му или в дрешките на играчките му. Не забравяйте, че навикът на детето е да поглъща всичко, което означава, че трябва да сте съсредоточени в тази игра и да не оставяте дребосъка без надзор.

– За горещото лятно време, ледените кубчета се явяват една страхотна игра – детето ще е наистина заинтересовано, да си играе с тях и да наблюдава как се променят. Разбира се, играта е подходяща за навън, а на съкровището ви даже не му трябват детски дрешки, тъй като и така ще му е удобно да си играе с водата.

– Вземете мека и цветна хартия за декорации. Тя може да се превърне в любима играчка на вашето съкровище. Научете го как да оформя фигурки с нея – цветя и животни. Използвайте пъстрата хартия за декроации, картини, оцветете я и покажете на детето как може да украси стаята си по начин, по който то иска. 

– Купете разнообразни цветни стикери – големи и малки. Могат да бъдат самозалепващи се или вие да поставяте лепило и да творите красиви декорации. Демонстрирайте на детето как може да украси стаята си и всичките си играчки, благодарение на забавните стикери. Страхотна идея е и да вземете специални стикери за декорация на детска стая и да зарадвате съкровището си с тези весели анимационни герои.

Очаквайте още забавни идеи за весели детски игри в нашите следващи статии, посветени на вашите съкровища.