РБ в Бургас откри предизборната шатра на Трайчо Трайков

2
332
Добави коментар
Niky_Sotiroff
Niky_Sotiroff

РБ в Бургас откри предизборната шатра на Трайчо Трайков 27 октомври, 2016

Реформаторският блок в Бургас откри предизборната шатра на кандидатпрезидентската си двойка Трайчо Трайков и ген. Съби Събев. По традиция шатрата е разположена на ул. „Богориди” до един от символите на Бургас – Часовника.

Всеки ден по време на кампанията, от 10:00 до 19:00 часа, в предизборния пункт гражданите могат да поставят своите въпроси към представителите на РБ и да споделят очакванията си от кандидатпрезидентската двойка.

Ние се стремим да докоснем всеки един човек. Влязохме активно в кампанията и ще продължим да убеждаваме хората, че Трайчо Трайков има всички качества да бъде следващият президент на България. Целта ни е минимум балотаж. Борим се да получим по-добър резултат от този на парламентарните избори. Президентските и парламентарните избори са онези, които притеглят тежестите на партиите на национално ниво.  Затова е важна кондицията на партиите в Блока на национално ниво, а нашата задача е само да допълваме и подпомагаме националната политика, каза по време на откриването на предизборната шатра общинският председател на ДБГ –Бургас и член на Националното ръководство на партията Живко Табаков.

Той сподели, че обиколките по населени места дават своя резултат, а подкрепата за автентичната дясна кандидатпрезидентска двойка е осезаема.

На откриването на шатрата присъстваха още областният координатор на ДБГ-Бургас Стоян Грозев, Пламен Манасиев, член на Контролния съвет на партията, членове и симпатизанти. Част от младежката структура на „Движение България на гражданите” раздаваше флаери и вестници с предизборната платформа на Трайчо Трайков.