Разкритието на века! Хитлер e живял в Учин Дол до 1972 г.

2
588
Добави коментар
jim.parashkevov
jim.parashkevov

Разкритието на века! Хитлер e живял в Учин Дол до 1972 г.

Самоубийството на нацисткия лидер Адолф Хитлер е било инсценирано и фюрерът е успял да избяга в България, заедно с жена си Ева Браун, където живели до дълбока старост в село Учин дол (днес Тодорово).

Това сензационно разкритие направиха в официалната си фейсбук страница: https://www.facebook.com/dosietataz, специален агент Владимир Лисичков от ФБР и Доцент Ата Пападакис от Altar-Farmar University of Sydney, топ експертите ни в областта на свръхестественото, мистичното и конспиративните теории.

Спецовете твърдят, че разполагат с разсекретени архиви на ЦРУ, които доказват шокиращата им теза. Специален агент Лисичков, не само оспорва историческата версия за смрътта на Хитлер и Браун в берлинския бункер, а прави още по-невероятни разкрития, че злодеят успял да стане баща на две деца със съпругата си.

Според Доцент Пападакис, Хитлер и Браун намерили убежище от руснаците в приятелската България, в район, контролиран от местни симпатизанти на нацистите.

Специалистите твърдят, че не желаят да пренаписват световната историята, но нямало начин откритията им просто да се пренебрегнат.