Жените полудяха по мандала за изпълнение на желание! Вижте повече ТУК!

1
359
Добави коментар
Viki_Pencheva
Viki_Pencheva

Днес ви представяме силата на магическите кръгове, наречени мандали. Смята се, че мандалата Цветето на живота ще ви помогне да сбъднете мечтите си. Този кръг служи за изпълнение на желание и може да ви помогне да събудите интуицията си и  да започнат да се случват чудеса. Смята  се, че именно в подсъзнанието ни „спят“ решенията на всичките ни проблеми. Тази мандала активира връзката между съзнателно и несъзнателно.

Единият начин за използване на мандалите е да пуснете медитативна музика и да започнете да оцветявате „Цветето на живота“. Когато сте готови, просто го сложете на видно място. Важно е да мислите за желанието си, докато оцветявате както ви харесва. Мислете за него винаги, когато погледнете мандалата. След като всичко се подреди изгорете магическият кръг.

Другият метод за работа с мандали е, да се отпуснете и да наблюдавате магически кръгове в ярки цветове. Наслаждавайте се на момента на отпускане и изчистете съзнанието си от всички затормозяващи ви мисли. Така ще активирате мощта на интуицията и ще подредите живота си.