ВИЖТЕ снимката, която взриви социалните мрежи и показа на всички, че майчинството не може да те спре! (УНИКАЛНО)

2
324
Добави коментар
Monika_Petrof
Monika_Petrof

В интервю за германския вестник „Тагешпигел“, Марина Абрамович, известната пърформанс артистка, споделя, че ако е имала деца това би разрушило кариерата й.

„Направих три аборта, защото бях сигурна, че би било катастрофа за работата ми. Човек има ограничена енергия в тялото си и би трябвало да я поделя  По мое мнение има причина жените да не са толкова успешни като мъжете в света на изкуството. Има много талантливи дами“, споделя откровено Абрамович.

На съвсем коренно мнение е друга жена, също артист.

Тя се казва Хейн Кох, живее и работи в Ню Йорк и публикува своя снимка във Facebook, показваща как работи по своите страници в социалните мрежи, а през това време – кърми своите две малки бебета.

„Когато близнаците ми бяха на 5 седмици, трябваше да бъдат приспивани, хранени, аз продължавах да върша своята работа. Марина твърди, че децата дърпат назад жените от изкуството. Глупости. Тя знае само за собствения си опит и изживявания, вероятно мнението й е вярно за нея, но не и за всеки друг“, пише Кох.

Хейн Кох смята, че майчинството я е направило по-добър артист. „Научих се да разпределям времето си много по-ефективно. Определям приоритетите си, кое е важно и кое – не. Искам да кажа, че да бъда родител е най-голямото ми предизвикателство. Ако го приемеш, то ще станеш по-добра личност“, категорична е Хейн.

Кадърът, събрал на 6 000 хиляди харесвания, предизвика множество коментари – предимно подкрепящи позицията на Хейн Кох.

„Това е толкова хубаво Хейн Кох и браво, че споделяш тази красива, разбиваща снимка“, пише Катрин Хагърти.

Edit