Златко Баретата вдига баровска сватба за сина си! Ето за коя ще се жени!

1
829
Добави коментар
slavchev
slavchev

Синът на сочения за подземен бос  – Златко Баретата ще приема в дома си снаха, по която синът му Алекс Иванов е повече от лудо влюбен, пише столичен седмичник. 20-годишният младеж от три години излизал с Никол Толева. Момичето също не е случайно и е от сой. То е дъщеря на адвокат Бояна Караиванова, която беше синдик на „Балканкар“.Алекс и Никол, започват връзката си в началото на 2013-а, като преди това известно време са били просто приятели.

Една от най-добрите приятелки на Толева е Мартина Бързакова, дъщеря на Радо Слънцето. Един от гардовете на Васил Илиев, сочен за наследник на Митьо Очите в бизнеса с дрога в Слънчев бряг.

Златомир Иванов и съпругата му се познават с бъдещата снаха и я одобряват. Всички познати на младите са убедени, че те са създадени един за друг. Самата Никол е амбициозно и умно момиче, която впечатлява със сериозен усет към модата и впечатлява с избора на всеки свой тоалет. Тя учи в престижен университет в Лондон и  може да се похвали с няколко статии за Седмицата на модата в Париж, публикувани в английски издания.

Алекс Иванов прекарва времето си в България и не обича да се хвали в социалните мрежи къде е и с какво се занимава. Той има тайни профили, които използва, за да комуникира с приятелите си.

Източник: БЛИЦ