Доналд Тръмп

1
478
Добави коментар
huligankata
huligankata

Победата на Доналд Тръмп слага край на еднополярния модел на света. По всичко личи, че глобалистката идея претърпя пълен крах, при това не под давлението на другите страни, а вътре, в самите Съединени Американски Щати. Лицето на тази промяна се нарича Доналд Тръмп- 70- годишен републиканец и 45-ти президент на САЩ. Но Хулиганката няма да ви занимава с политически интриги и теории, а само (може би като всяка жена) ще надникне под чаршафите на Тръмп.

Съпругата:

Мелания Тръмп и синът Уилям Барън

46 годишната Мелания Тръмп ще е една от най-красивите или може би категорично най-красивата първа дама на САЩ. С нея Доналд е в брак от 2005 г., а за него тя е официална тръпка номер три. Предишните са Марла Мейпс и Ивана Тръмп (която отмъква доста позитиви след развода с него). Мелания, по баща Кнаус, е словенка. Родена в бивша Югославия, учи „архитектура и дизайн“ в Люблянския университет. Но… така и не завършва, ставайки модел в Милано. Съгласни сме, че такава красота не бива да се пропилява в учебна дейност, което явно смятат и от Vogue, Harper’s Bazaar, Vanity Fair или Sports Illustrated, за които Мелания се снима. Когато през 1999 г. балканката се запознава с Доналд, едва ли е предполагала, че някога, ще бъде първата дама на Америка. Същата година той се развежда с Марла, за да се сгоди, през 2004 г. за Мелания. Сватбата идва година по-късно и след още толкова се ражда синът им Уилям Барън, петото дете на милиардера.

Децата:

Три деца Доналд има от чехкинята Ивана. Това са  Доналд Младши (1977 г.), Ерик

Доналд Тръмп- младши със съпругата си Ванеса

(1984 г.), и неговата любимка, дъщеря му Иванка (1981г.). От брака си с  Марла, Тръмп се гордее с красивата си втора дъщеря, Тифани. Много деца, много майки и един баща, но каквото и да се говори за него, той не е родител без грижа за поколението. Доналд младши, Иванка и Ерик са вицепрезиденти в компанията Trump Organization и осигурени поне за още три живота напред. Останалите също се занимават с това, което обичат, без да имат грам финансови или други притеснения. Схемата със сигурност ще продължат и внуците на новия първи.

Пет деца (две дъщери и три момчета) има най-големият син на Доналд. Младши отбелязва сполучлив (за сега) брак с модела Ванеса Хейдън.

Иванка Тръмп и Джаред Кушнер с децата си

Иванка е бизнесдама, фотомодел и писател. Завършва с отличие икономика, което й помага да управлява недвижимите имоти на баща й. Самата тя е усет към малките неща с висока стойност. Иванка е вдъхновител и притежател на собствена модна марка Ivanka Trump Fine Jewelry, както и на собствен парфюм, колекции от чанти, обувки, дрехи и аксесоари. Красивата дъщеря на първия е омъжена за бизнесмена Джаред Кушнер, който пък е внук на белоруски партизанин. Не може да не ни направи впечатление силното славянско присъствие в клана Тръмп. Зетят, който е Харвардски възпитаник, е основател и собственик на KUSHNER, както и на The New York Observer. С Иванка имат три деца,  едно момиче и две момчета.

Вторият син на Доналд, 32 годишният Ерик, завършва с отличие „финанси и

Ерик и Лара Тръмп

мениджмънт“ в Джорджтаунския университет. Основава собствен фонд The Eric Trump Foundation, като набира средства за научно- изследователската детска болница в Мемфис. Благодарения на тази инициатива са разработени нови методи за борба с детската левкемия. Към този момент негов ресор в бащиния бизнес е сливане и поглъщане на компании.

Преди три години  Ерик се сгодява за дългогодишната си приятелка си Лара, която е помощник продуцент в новинарския канал на CBS. За сега те нямат деца.

Тифани Тръмп

Втората дъщеря на 45-ия президент, 23-и годишната  Тифани е завършила „социология“ в Пенсилванския университет и мечтае за кариера на певица, актриса или модел. Направо да се чудиш как до момента татко не я е уредил в някой хитов сериал. Може би отговорът се крие в това, че дълго време Тиф не поддържа връзка с баща си. Тя е под влияние на своята майка, която е бясна на бившия си съпруг. Но към днешна дата детето е вразумено и отношенията с президентът- баща са чудесни.

Неизбежно вниманието на медиите се  насочи към 10 годишния Уилям Барън,  който стоеше до баща си в нощта на изборната победа. С неподправеното си поведение Уилям  бе обект на коментари в социалните мрежи, според които той упорито се е борил с дрямката, и въобще не му е било до ентусиазираната реч на баща му. А колко момчета сега мечтаят да са на неговото място!

Няма как след като имаш такава пъстра фамилия да не я поздравиш в най-великия си житейски момент. И Доналд го направи, като освен на децата си благодари и на останалите членове в многобройното си семейство.

Братя и сестри:

Доналд Тръмп  има двама братя и две сестри: Фред младши (починал на 43 след

Доналд, Мари Ан и Робърт Тръмп

усложнения от алкохолизъм) Робърт, Мери Ан и Елизабет.

Най-голямата му сестра Мери Ан е родена през 1937 г. и в момента е федерален съдия, а нейния син Дейвид Дезмънд е известен невропсихолог и писател.

67 годишния милиардер Робърт Тръмп не обича публичните изяви и упорито се крие от медиите. Според клюките, живее в Ню-Йорк със своя секретарка.

Малката сестра на президента на САЩ, Елизабет Тръмп,  работи в банковата сфера. Тя също не е публична личност. От1989 г. тя е омъжена за кинопродуцента Джеймс Гроу.

Всички членове на фамилията Тръмп по един или друг начин са обвързани с бизнеса на Доналд. Самият той казва, че така ще бъде дори и за новородените му внуци и той особено много харесва ролята си на квачка- обединител на цялото семейство.

Но дали ще е добър или лош баща за американците, все още никой не смее да каже. Единственото, което може да се предполага е, че и при успех и при загуба (за разлика от много нашенски политици) Тръмп няма да обвинява нито минали правителства, нито натиск от чужбина, нито ще стене за нереализирани програми и проекта. Той винаги е признавал: „ Ако нещо се случи, ти си отговорен. Ако не се случи – отново ти си отговорен. Ти и само ти си отговорен както за успехите, така и за провалите си.“