Наръчник на перфектната рокля: Модна къща Bless

1
277
Добави коментар
svetla58
svetla58

Тази седмица в нашия „Наръчник на перфектната рокля” ще ви представим една модна къща, която ни вдъхновява с вниманието към детайла и любовта към качествените материи. Кройките на моделите са креативни, a линиите и формите – изпълнени с артистичност.

Харесахме разкроените модели, които красиво подчертават горната част на тялото, но придават и една приятна нотка на кокетност на фигурата ни. Цветовете, които са модерни са есента и зимата на 2016-а, са червено, синьо, бяло, бежово и разбира се класическото черно. Влюбихме се във всеки един малък детайл, който роклите носят. Харесахме наборите, креативните деколтета, както и закачливите волани.

Има още нещо, което ни привлече в модната линия на Bless, и това е, че марката е на млада и талантлива българска дизайнерка. Ние подкрепяме българското и смятаме, че всички имат нужда от доза креативност и добро настроение в деня си, а с дрехи, създадени с любов – това е лесно постижимо.

Споделяме с вас любимите си модели от колекцията, които намерихме в прекрасния онлайн магазин – avangardna.com. Бъдете смели в избора си и никога не забравяйте, че добрият вкус зависи изцяло от вас и вашия поглед над пъстрия моден свят.

 

Етикети:
eMODNO да имам, дамска мода, дизайнер, елегантност, звезден стил, звезди, интересно, колекция, красиво, красота, мода, Моден свят, модерно, ПОДИУМ, Потайности, Шопинг експерт