Модните катастрофи на Тейлър Суифт

1
337
Добави коментар
svetla58
svetla58

Признаваме, че Тейлър Суифт е наша любимка, но дори звезда от подобна величина може да направи грешка със стила си. Певицата много често е повеждала класации за „best look”, както и “best dressed”, но ние намерихме моменти от червения килим, на които звездата не изглежда така добре.

На всеки му е позволено да прегреши модно, но що се отнася до знаменитостите – тези прегрешения са наистина опасни. Списание Forbes наскоро обяви младата певица за най-печелившата дама за 2016-а, като дори води по генерирани приходи Мадона, но не бихме я похвалили така за всеки нейн избор.

Явно красавицата си пада по полите и роклите с дълга задна част и къса предна, защото забелязваме, че често се появява в тези не съвсем подходящи кройки. Да, Тейлър наистина има красиви крака, но не мислим, че това съчетание на строга елегантност с фриволност, е съвсем подходящо за червения килим.

Това боди, с което Тейлър се появи на светско събитие, ни напомня повече на бански костюм и определено смятаме, че е грешен моден ход. Певицата има страхотно тяло, но стройната й фигура не бива да бъде подчертавана на всяка цена, когато етикетът определя съвсем различно облекло.

Завършваме класацията с този ужасен костюм, който напомня на анцуг. Бляскав, но много фрапиращ, той е най-лошото попадение на певицата. Оставяме ви с още интересни новини от света на модата и шоубизнеса, които може да разгледате тук. Не забравяйте, че разликата между добрия стил и лошия вкус е твърде малка.

Етикети:
eMODNO да имам, eMODNO резюме, дамска мода, дизайнер, елегантност, звезден стил, звезди, интересно, красиво, красота, Моден свят, Отблизо, ПОДИУМ, Потайности, Шопинг експерт