Д-р Марк Бери с лекция на Националната конференция по актуални теми на съвременната спортна медицина

1
320
Добави коментар
eventA
eventA

17 Ноември 2016г.

На 21 ноември 2016 година в комплекс „Царско село“ в столицата ще се проведе традиционната Годишна национална конференция по актуални теми на съвременната спортна медицина. Участие в нея ще вземе и специалистът по хиропрактика от Американската клиника за гръбначни заболявания в София д-р Марк Бери.

 

По време на конференцията специалисти от страната и чужбина ще обсъждат актуалното в областта на спортната травматология, рехабилитацията, медикаментозно-физикалното възстановяване и стимулиране. Ще бъдат представени нови медикаменти, консумативи и апаратури от водещи фирми. Организаторите от Медицинската комисия на Българския футболен съюз и “Уни-ММ” ООД ще предоставят на колегите лекари на националните отбори по футбол – мъже, младежи, юноши, жени и аматьори, и на лекарите – консултанти на национални и олимпийски отбори на България възможността да се запознаят с новостите при лечението на спортни травми и тяхната превенция.

Д-р Марк Бери от Американската клиника за гръбначни заболявания ще се включи в Конференцията с лекция на тема „Неинвазивно атравматично лечение на гръбначни заболявания”. Лично от него специалистите ще научат повече за методите на хиропрактиката и какви успехи постига този неинвазивен начин на лечение. Той ще разкаже за това какви случаи са обичайно срещаните в практиката на специалистите от Клиниката, както и колко висока е успеваемостта при лечението на пациенти с вече поставена тежка диагноза.

Д-р Бери ще представи пред колегите си специалисти възможностите на индивидуалните терапевтични комплекси, изготвяни в Американската клиника за гръбначни заболявания за всеки един пациент, както и ще сподели повече за начините на превенция на проблемите в опорно-двигателния апарат.

Конференцията ще се проведе на 21 ноември 2016г. (понеделник) от 9,00 до 18,00 часа в конферентната зала на спа-комплекс “Царско село”- София. Регистрацията за участие е от 9.00ч., а началото е 10.00ч. Всеки регистрирал се посетител ще получи сертификат за участието си.

Следвайте Американска клиника за гръбначни заболявания в социалните мрежи Facebook, Twitter, Youtube, Instagram

За допълнителна информация:

Надежда Ванева

Директор комуникации 3con Group

[email protected]