Slim Tea – плодов чай за отслабване от TianDe

1
536
Добави коментар
perfecto07
perfecto07

Slim Tea – плодов чай за отслабване от  TianDe  Slim Tea – ключът към добрата физическа форма и стройната фигура!

Чаят помага за лесното спазване на диета, ако има такава, без странични ефекти и заплаха за здравето. Не отнема витамините и минералите от организма, а напротив – обогатява ги с тях благодарение на състава си. Има приятен плодов вкус.

Чаят може да се приема ежедневно дълго време, няма опасност от пристрастяване или прекаляване.

Той има чудесен плодов вкус и аромат. Напитката ще улесни процеса на отслабване, ще укроти апетита и ще намали желанието за сладко. Чаят не води до пристрастяване, няма предозиране, може да се използва постоянно без вреда за здравето – не извежда витамините и минералите от организма, а точно обратното – насища го с тях, благодарение на богатия си състав. Slim чаят има още едно важно предимство – помага да се отслабне естествено и не причинява дискомфорт след прием. Няма диуретично и слабително действие. Чаят е отлично допълнение към всяка диета за отслабване – поддържа и подкрепя  тялото. Без ГМО.

Действие:

Намалява апетита и желанието за сладко – неконтролираният прием на храна е основната причина за наднорменото тегло. Човешкото тяло е в състояние да преработи в енергия само една малка част на мазнините и въглехидратите, а останалите се отлагат върху талията и ханша. Чаят ще помогне на устата да стои „затворена“ – намалява апетита и захарния глад. Нормализира обмяната на веществата – бавният метаболизъм е още една причина за натрупаните излишни килограми. Чаят е в състояние да „управлява“ метаболизма чрез увеличаване на скоростта на изгаряне на калориите и намалява вероятността затова, че всичко излишно за организма ще се складира в някои зони на тялото. Прочиства организма от шлаки и токсини – шлаките са остатъците „непреработена“ храна, които най-вече се отлагат в гънките на червата. В организма на възрастен човек се натрупват около 5 килограма „хранителни отпадъци“. Slim чаят, ще избави организма от всичко ненужно, като съхрани всичко полезно. Премахва излишните течности – Застойните явления в организма са още една причина за наднорменото тегло – течносттите се задържат в тялото, появяват се подуване и отоци, увеличават се целулитните натрупвания. Чаят помага за намаляване на появата на целулит не по причина на диуретично действие, а поради нормализиране на водно солевия обмен. Излишните течности в организма не се натрупват, а се извеждат по естествен начин. Усилва имунитета – насища организма с енергия и витамини за „активна диета“ – активните съставки на чая съдържат почти всички известни витамини и минерали. Те компенсират дефицита на полезни вещества в организма, свързани с ограничаване на храната по време на диета, повишават имунитета.

Начин на приготвяне: 1 филтър-пакетче се залива с топла вода (75-80 градуса). Запарва се 5-10 мин. Препоръчителен прием – на гладно.

Активни съставки: Плодове от нони, берберис и шипка, и царевична коса, които са източници на натурален калий, който извежда излишната течност от организма и спомага за намаляване на целулита. Този комплекс от витамини и минерали укрепва имунитета. Царевична коса е източник на пантотенова киселина, известна като витамин В5 – активизира процеса на липолиза (изхвърляне на излишните мазнини от организма). Помага на тялото да пренасочи излишните въглехидрати, липиди и белтъчини от хранителното меню към изграждане на кожата и нейната защитна бариера, което е още един плюс за нашата кожа при приема на чая. Естественият витамин B5 спомага за преобразяването на въглехидратите и мазнините в енергия. Дивата роза и бербериса са източници на пектин, който спомага отделянето на токсините от червата.

Съдържание на пакета: 30 филтър пакетчета Х 1,5 г. = 45 г. Срок на годност: 24 месеца