Анди Морис представи Picmiller на първото отворено нетуъркинг събитие на BNI

1
417
Добави коментар
eventA
eventA

На 15 ноември в зала “Силует” на хотел “Маринела” се състоя първото отворено нетуъркинг събитие на международната организация BNI под надслов „Коя е най-известната маркетингова тайна“. По време на неформалната среща Анди Морис, представител на Picmiller за България и Югоизточна Европа, разказа на специалисти от различни области, членове, партньори и приятели на BNI България повече за възможностите, които предлага сайта.

Имайки в предвид положителните аспекти на общуване в организации като BNI, концепцията за повишаване стойността на бизнеса, която предлагат финландските специалисти от Picmiller, изглежда логичното продължение за надграждане на успехите. Защото след като хората чуят за нещо, то те искат и да го видят. А няма по-добър начин за представяне на бизнеса от услугите, които Picmiller предлага на своите клиенти.

Сайтът предоставя на потребителите обработка на изображения, необходими за професионалните цели на техния бизнес. Това пести време, пести усилия, а същевременно дава максимално добър резултат за снимките, илюстриращи един продукт. Не е нужно друго, освен това те да бъдат качени на сайта в подходящ за обработка формат и до 24 часа по-късно да бъдат получени обратно.    

Бързата и сигурна обработка на кадри дава възможност на представителите на бизнеса да се фокусират върху по-голям брой задачи, като едновременно с това те могат да изпращат снимки непрестанно – професионалистите на Picmiller работят 24/7. Работата се извършва експедитивно и професионално, сайтът е на разположение по всяко време, лесен е за употреба и предоставя високо качество.

За тези, които се нуждаят от бърза услуга, Picmiller предоставят и VIP такава, която е от изключително значение за работещите онлайн, чиято среда се мени постоянно – обработка на снимки в рамките на 2 часа. Професионалистите от финландската компания обмислят различни варианти, чрез които да включат в портфолиото си и бързата обработка на видео, което още повече ще допринесе за успехите на всички, ползващи се от процеса.

Следвайте Picmiller във Фейсбук 

За допълнителна информация: Надежда Ванева Директор комуникации 3CON [email protected]