Елизабет Методиева стана Miss Top Of the World

1
342
Добави коментар
Svetsko
Svetsko

Носителката на титлата „Лейди България” Елизабет Методиева грабна короната на световния конкурс „Топмодел на света”. Красавицата стигна до финала в Ню Делхи, където срази с красота, познания и чар останалите си конкурентки. След заслужената победа, новата кралица на красотата коментира скромно успеха си „Всичко това го направих за България”. Българката победи още и при вота в интернет.

Над 90% от гласовете за нея са дошли от страни извън България. За нея са гласували дори индийците, предпочитайки я пред собствената си представителка. Елизабет Методиева е носител на титлата „Лейди България” и в това си качество замина и на световния конкурс. Още от самото начало тя бе сред фаворитките за короната. Гласуването се заплащаше с благотворителна цел, а средствата ще бъдат използвани в полза на нуждаещите се. Минути след като красавицата грабна короната, в социалните мрежи заваляха пожелания за успеха й.

Още преди да влезе във финалната надпревара, красавицата сподели, че води в онлайн гласуването и там няма кой да й отнеме първото място. Освен това се превърна в истинска сензация сред местните и туристите. „Хората много ми се радват. Непрекъснато ме снимат, искат ми автографи.”, разказа с възторг тя. А чарът, умът и красотата й, й помогнаха да спечели и короната накрая.

Коментари

comments