Свободни позиции за работа в Dotbrain.eu от дата 22.11.2016

1
353
Добави коментар
maznio007
maznio007

Този месец акцентът в сайта са специализирани позиции изискващи много висока квалификация и познания.

Разбира се търсят се постоянно предпечатари, ножари, щанцьори, оператори на CTP и мн. др. Разберете повече за условията тук или след регистрация и кандидатстване в сайта.  

Акцент на предлаганите свободни длъжности в Dotbrain.eu:

Специалист предпечатна подготовка

Работата е динамична, обслужват се множество поръчки дневно, като работата се състои основно в проверка на файлове и сравнително опростен монтаж. Редовна смяна.  Стартовото заплащане е 1000 лв.  

Оператор дигитален печат

Длъжността е за оператор на тясноформатна дигитална машина от висок клас. Длъжността е подходяща за хора с и без опит на подобна длъжност. Задължително условие е кандидатите да имат някакъв опит в областта на предпечатната подготовка. 

Консултант печат на гъвкави опаковки

Необходими изисквания за длъжността са познаване на производството на гъвкави опаковки, много добър английски език и възможност за чести пътувания за обучение и командировки. Компанията предлага много добро заплащане и условия на труд. 

Oператор на плоскопечатна машина и рутер

Работата изисква работа на плоскопечатна машина и рутер. Необходими са познания в Adobe Illustrator. Работата е подходяща и за хора без опит в работата с машините, но познаването на софтуера е задължително. Работното място се намира в западните части на София.

Оператор CTP

От кандидатът не се изисква опит на подобна длъжност. Изисква се основна компютърна грамотност, средно техническо образование. Стартово заплащане 700 лв.

Асистент продажби в търговски отдел

Става въпрос за продажба на оборудване и консумативи за цифров печат. Позицията е подходяща както за специалист с опит , така и за хора, които искат да се развиват в тази сфера. Задължително условие е кандидатът да има шофьорска книжка и добро ниво на английски език.