UV и LED лампи за гел лак от Aliexpress

1
738
Добави коментар
power
power

Ако сте обмисляли скоро да закупувате лампа за УВ гел лак, ви прешпоръчваме първо да прочетете тази статия, преди да вземете вашето крайно решение. Ще разгледаме няколко модела които се предлагат в известния сайт Алиекспрес.

 Лампа за гел лак от АЛИЕСКПРЕС

От известно време правя проучване за успешни гел лампи които да са евтини и добри, това което търся е  добро качество на приемлива цена. След многобройните разследвания в нета открих марка наречена SUN – марката предлага различни модели УВ лампи.

Причини:

Първото което ме грабна естествено в тези лампи е дизайна. Според мен имат изключително атрактивен и модеран дизайн. Следващото което разбрах е, че те са автоматични и имат автоматичен цифров таймер. Предлага се в няколко цвята: розово, зелено, синьо – но отвън са бели

Другото важно нещо за тези лампи е, че според производителят животът на лампите е 50 000 часа, което би означавало около 20 години употреба

ВИДЕО ДЕМОНСТРАЦИЯ

Марката обещава да изпича вашият гел лак в рамките на 10 секунди, което ако е вярно допълнително ще удължи живота на лампата. По клиповете които изгледах в интернет пространството лампата изпича ноктите за средно 30 секунди, което отново е добре в сравнение с 2-3 минути. Повече инфромация ще можем да дадем след като получим нашата лампа

Основни характеристики за марката (могат да се различават в зависимост от модела)

Бяла светлина – по приятна е за окото
Чипове двойна светлина 365 + 405 нанометра
Изпича всички видове гелове
30 точки на разположение на лампите, без мъртви зони и в най-дизайнерската им серия
50 000 часа живот

Други модели 

 След лудото ми втренчване в марката, започнах да разузнавам и другите им модели.
SUN9S 25$ 48W – Това е първия модел който срещнах. Може да втвърдява UV и ЛЕД гел за нокти. Снабден е с инфрачервен сензор, който се активира автоматично при поставяне на ръката. Има малък дисплей, може да се свърже към външен източник на захранване (лаптоп или POWERBANK). Подходяща за сушене на всички видове гелове. Може да се използва за ръце и/или крака
SUN9C 24W – 20$ е много близък до SUN9S отново е подходящ за ЛЕД и UV гелове. Имат един и същ дизайн. Няма инфрачервен сензор и се задейства с помощта на бутон (не е автоматичен) (избор между 30 и 60 секундни програми за втвърдяване. Отново е подходящ за крака и ръце.
SUN5 48W  – 40$- Има инфрачервен сензор, активира се при поставяне на ръка/крак. Има дисплей с таймер. С бутон имате възможност за избор на работа на 10, 30, 60 или 99 секунди (с бавно втвърдяване), за да избегне лекото ужилване което някои момичета чувстват.
SunOne 48 W 40$ – Подходящ отново за LED & UV гел – има инфрачервен сензор, става за ръце и крака. Не разполага с дисплей. Работи с бутон и избор от 5, 30 или 60 секунди. В този модел има възможност за избор на мощност между 28W или 48W. Дизайна в горната част е снабден с малки дупки, които да разсейват топлината. Обещава, че ще изсуши „нормален“ гел за 5 секунди.
Sun2 – 48W – 50$ – Има сензор за автоматична работа, работи с бутони с възможност за избор между 10, 30 или 60 секунди. Бутоните не меки, не са пластмасови.

Какво избрахме в крайна сметка?
Спряхме се да закупим SUN5 – според мен той е най-подходящ за моите нужди. По мое мнение SUN5 е сред най-високият клас и по-висока мощност.

 Това което търсех е да има автоматичен режим, екран и бутони. Като критерии това е моделът който отговаряше на изискванията ми.
Поставяме ви и едно видео на разопаковането на продукта, направен от друг потребител и качен в Youtube
Заключение:
Ако трябваше да се направи класация относно характеристиките им то те биха били подредени по следния начин

Ако си търсите професионална лампа и не се притеснявате от средствата които следва да заделите то SUN2 e вашата гел лампа.
Ако искате нещо за лична употреба, но с характеристиките на професионалните гел лампи, то SUN5 е вашият избор. Той е достатъчно мощен, има сензор, екран и ботони
Ако искате нещо по икономично и не се нуждаете от много „сила“ SUN9S е перфектен. Тя е автоматична, има дисплей и е с доста приятен дизайн.
Линкове за поръчка:
Оставям линкове към официалните и един от водещите магазини за продажба. 100% надежден.