Херман Оберт – Бащата на ракетостроенето потвърдил наличието на извънземни кораби

1
336
Добави коментар
etiler
etiler

Според професор Херман Оберт, немски ракетен експерт, считан за един от основоположниците на ракетостроенето и космонавтиката, НЛО са реално съществуващи обекти. Те са пилотирани кораби от интелигентни наблюдатели, идващи навсякъде от вселената. Придвижват се с помощта на изкуствени полета на гравитацията.

Признанието е направено преди много години, но сериозно започва да се говори за него чак в последните десетилетия. Каква е причината и възможно ли е това да не се случва случайно, а да е част от дълго подготвяна за човечеството среща с интелигентни същества от друга цивилизация?

Тези кораби произвеждат високо напрежение с електрически заряди, за да се придвижат през въздуха по пътя си, така че да не се създават силни магнитни полета. На първо място, това би обяснило тяхната светимост. Второ, това би обяснило безшумния полет на НЛО. И накрая, това предложение също обяснява силните електрически и магнитни ефекти, които се наблюдават в районите на НЛО.

Професорът твърди, че доказателствата са налични, но се крият. Въпреки това все повече хора по целия свят са твърдо убедени, че ние сме посещавани от извънземни същества. Тези същества са идвали на нашата планета в продължение на хиляди години и са от други светове на друго място в Космоса.

Годишно НЛО са наблюдавани в различни точки на планетата.

Говорейки за феномена НЛО и извънземния живот, Оберт казва:

Моята теза е, че летящите чинии са реални и че те са космически кораби от друга Слънчева система. Вероятно са обслужвани от интелигентни ,,наблюдатели“, които са членове на една раса, която може да е бъде проследена на Земята в продължение на векове. Мисля, че те вероятно са изпратени за провеждане на изследвания на далечни разстояния на хора, животни, растения, както и на атомни центрове и центрове за производство на въоръжение. Това е моето заключение. НЛО съществуват, те са космически кораби от друга или повече от една Слънчева система.
Професор Теодор Лодер Трети от Университета в Ню Хемпшир споделя тезата на професор Оберт.

Интелигентни същества от други звездни системи са били и са на посещение на нашата планета Земя. Те се възприемат по различен начин, наричани са Посетители, Другите, звездни хората и т.н. Те са тук на Земята сега и това не е въпрос на предположение или някаква конспирация – твърди професор Лодер.

И двамата учени споделят тезата, че извънземните същества се движат със специални технологии, които им помагат да изминават гигантски разстояния за кратко време във Вселената.