Изгодни оферти – намаления до -80%

1
597
Добави коментар
sirdido
sirdido

Какво ще кажете за една съботна разходка до съседна Турция? Почерпете от специфичната култура, опитайте традиционните местни сладкиши и напазарувайте чудни коледни подаръци!

Еднодневна екскурзия до Одрин на 10 Декември – за  35лв на човек!

Офертата включва:
транспорт от София с лицензиран автобус за международен превоз;
туристическа програма в Одрин;
водач от туристическата агенция по време на пътуването;
медицинска застраховка.

Отпътуване от София, в 06:00ч. Преминаване през граничен пункт Капитан Андреево – Капъ Куле. Пристигане в Одрин около обяд. Разглеждане на джамията “Селимие” – едно от чудесата на Османската архитектура – построена през XVI век от великия архитект Мимар Синан и известна още като джамията с най-високи минарета в Турция, както и със своите 999 прозореца. Свободно време за разглеждане на българската църква “Св. св. Константин и Елена”. Посещение на борса за различни местни сладки изделия – баклави, локуми, кадаиф и други. Свободно време в центъра на града. Отпътуване за България в около 17:00ч. Пристигане в София късно вечерта.

Условия на офертата:
Валидност на ваучера: от 18 Ноември до 8 Декември 2016г.
С предварително записване на: 02/ 983 59 52 и подписване на договор с туроператора, най-късно до 8 Декември.
Екскурзията ще се проведе на 10 Декември, с отпътуване от София.
Един ваучер е за един човек.
Офертата включва: транспорт с лицензиран автобус за международен превоз; туристическа програма в Одрин; водач от туристическата агенция по време на пътуването; медицинска застраховка.

С дългогодишен опит в сферата на туризма, екипът от професионалисти и партньори ще спомогне да откриете онова, което търсите – високо качество на предлаганата услуга, професионално изпълнение, коректно отношение и конкурентни цени!

ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ СЕГА! 

ОдринТурция