JJ стана дилър на любов

1
389
Добави коментар
Svetsko
Svetsko

Силата на любовта, която действа като опиат, чиято липса предизвиква зависимост, е темата на най-новия музикален проект на Георги Симеонов – JJ. Любовта е „стока”, която се търгува с цената на сърдечен спазъм. Пристрастен, зависим, зарибен от поредната “доза” любов. Това е новото амплоа на младия и талантлив изпълнител. В този студен и сив свят, всеки търси любов и топлина, а “Дилър на любов” е оазисът на емоциите и чувствата, които повличат всеки.

Парчето е уникален микс от  латино, поп звучене и r&b, което е най-актуалното и предпочитано звучене за 2016 година. Музиката е на самия JJ, аранжимента е поверен на Jay Cee, режисьор е Николай Нанков, оператор Радослав Гочев, а силния текст е дело на Анастасия Мавродиева. Добромир Киряков – Beyond Fashion House е човекът, който се грижи за стайлинга и визията на талантливия изпълнител. “Почти 17 часа при нулеви температури снимахме видеото на три различни локации в София ”, споделя JJ. В снимачна площадка се превръщат паркинга на Мега Мол, две специално изградени студиа, както и улиците на нощна София. Чаровният модел Грациела Ковачева, влиза в ролята на “дамата на сърцето” на влюбения дилър. За да се подсили заряда на песента, творецът използва във видеото си лимитирана серия на спортната кола Dodge Challenger, която има и колекционерска стойност. Всеки детайл е претворен до съвършенство, за да се получи въздействащо и провокативно видео, което да допълни силата, която носят думите от “Дилър на любов.”

Георги Симеонов или както е познат в музикалните среди JJ е роден в Пловдив на 3 април. Едва 7 годишен започва вокални уроци и пиано, които са част от живота му в продължение на години. За начало на кариерата му можем да приемем участието му в Хора на пловдивските момчета ”Стефка Благоева”, където едва 8 годишен е избран за солист.

Типично за зодията му овен, не спира да се развива и усъвършенства в музикалната сфера. На 16 вече е част от една от най-успешните момчешки банди в България, група “032”. С „032” имат много турнета, концерти и хит сингли, номинации за дебют и група на годината. 2010 година се оказва добра за бой бандата, която получава награда “Най-успешна балада” за песента “Три минути”, в която участие взема и Цветелина Янева.

Талантливият JJ завършва с отличие “Поп и джаз пеене” в пловдивския университет “Паисий Хилендарски”. Днес успешно съчетава собствената си музикална кариера с преподавателска дейност. Някои от учениците му стигат до финала на “България търси талант”, “Гласът на България”, “Големите надежди” и “Х фактор”.

 JJ се изявява и като композитор. Първата песен прави за приятелката си от детството Цветелина Янева. След това композира песните: „Играем с теб докрай”- Кристо и Жана Бергeндорф, „Аз мога”- Кристо и песента „Оле-але“, която е посветена на Мондиала през паметната за нашия национален отбор по футбол 1994 в изпълнение на Мария Илиева, Орлин Павлов и Поли Генова.

Талантът е нещото, което не можеш да скриеш, трябва просто да му позволиш да се развихри. Пример затова е JJ, който не спира да твори и да се развива. Приема музиката, като свое призвание и му се отдава напълно. В момента  работи върху първия си самостоятелен албум.

Коментари

comments