Хемороидите са много неприятен проблем с много просто и лесно решение – Д-р Габриел, специалист хирург

7
329
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Решението на проблема с хемороидите е свързано с релаксацията на аналния сфинктер чрез дилатация, инжектиране с Botox и разрушаване на травмираните венозни съдове с помощта на лазер с оптичен фибър. Също така, чрез инжектиране на склерозиращи вещества или чрез използване на ултразвукова ножица.

Представлява лека хирургична интервенция с времетраене около 15 минути, с използване на упойка като тази, която се прилага при колоноскопията (обща венозна упойка без интубация). Пациентът може да напусне лечебното заведение около час след приключване на интервенцията без да има неприятно чувство на болезненос и травмиране на тъканите. Може да се върне веднага към работата и всекидневните си занимания.

За да не рецидивира проблема, пациентът трябва да спазва определен режим на хранене – всекидневна консумация на плодове и зеленчуци, домашно приготвена храна и отбягване на застоялия начин на живот.

Д-р Сотирис Габриел: Аз съм специалист хирург с повече от 18 години стаж. Отнасям се с уважение към лечението на хемороиди, затлъстяване, тумори, херния, жлези с вътрешна секреция и като цяло към хирургичните интервенции от общата хирургия. Специализирах лапароскопска хирургия на всички заболявания на жлъчката, дебелото черво, апандисит, херния, както и в хирургичната онкология и направих следдипломна квалификация в тази област в Бордо, Франция.

Запишете час за консултация на телефон: 0896 210 665