Фън Шуй статуетка. Фигура от полирезин на бик – 39 см. Модел S-8102-4682

3
1763
Добави коментар
SmartShopBg
SmartShopBg

Фън Шуй – богато декорирана статуетка – пластика от полирезин, декоративна фигура на бик – оригинален и особено подходящ подарък за мъжете, защото им дава сила, увереност, стабилност, подсилва личните им качества и увеличава възможности за издигане в кариерата, носи успех и разширение на бизнеса.

Полезно е да се държи у дома, за да бъдат доходите стабилни и постоянни. Можете да го поставите и в офиса – на бюрото си, така ще засилите Вашата увереност. Също така бикът помага за взимане на правилни решения в бизнеса.

Модел – 8102-4682

Размери на статуетката: Височина – 29 см. Дължина – 39 см. Широчина – 14 см.

Бикът олицетворява надеждност и спокойна сила. Той е символ на дълголетие и плодотворен труд, символ на стабилност и устойчивост, упоритост при достигане на целта и трудолюбие.

Бикът е символ на спокойна сила и стабилност, надеждност, носи щастие, изобилие и добър късмет. Способен е да отговори на вашите желания, стига да работите упорито.

Той е считан за свещено животно в Азия, носи успех в бизнеса и инвестициите, привлича богатство и изобилие. Смята се също, че бикът помага за сбъдване на желанията Ви.