Ремонт на покриви, Асфалтиране, Строителни ремонти

2
297
Добави коментар
konkurent6
konkurent6

Строителната фирма „Строителство и ремонт“ извършва своята дейност на територията на цялата страна и като бонус за своите клиенти предлага

10% ОТСТЪПКА

от крайната цена на заявената услуга като целта е да се предложи качествени СМР на приемлива цени, достъпни не само за големите инвеститори, а и за обикновените частни клиенти с по-ограничени финансови възможности.

Главна цел на фирмата е високо ниво на компетентност и отговорност, гарантирано качество на работа,предлагаща конкурентни продукти и услуги,стриктно изпълнение на поставените срокове. Гаранция за успех и стабилно развитие са дълготрайните отношения,базирани на честност,коректност и висок професионализъм.

ЕКИПЪТ ни е специализиран и с дългогодишен опит в асфалтиране на пътища, улици, тротоари, паркинги, дворове, малки и големи площи, вертикални планировки, настилки, покривни системи, ремонт на покриви, хидроизолация на покриви, покривни дървени конструкции, керемиди, битумни керемиди, улуци, вътрешни и външни ремонти, СМР, София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора.

ИМАМЕ реализирани обекти в цялата страна. Във всичките си дейности екипът ни се стреми към постигане на-най високи стандарти.

ПРЕДЛАГАМЕ високо качество на изпълнение, достъпни цени, дългогодишна гаранция, качествени материали.

СТАРАЕМ СЕ да задоволим вашите потребителски изисквания и нужди както и да изградим взаимоотношения на доверие и лоялност с нашите клиенти и партньори.

ПРЕДИМСТВОТО което смятаме, че е на наша страна е коректността ни към клиента.

ДЪРЖИМ НА ДОБРОТО СИ ИМЕ и не забравяме, че за реномето ни е важен отзива от всеки клиент, качеството на работа на всеки обект, дори коректността при всеки предварителен оглед.

Целта на фирмата е да предложи качествени услуги на приемливи цени, достъпна не само за големите инвеститори, но и за редовните граждани с далеч по-скромни нужди.

Не делим обектите на малки и големи. За нас всеки клиент е важен, изпълняваме възложените ремонти с отговорност, качество и в срок.

http://sbg-stroiremont.com/

 +359 877 06 32 32; 0895 96 94 24

[email protected]г

Работно време: 24/7