Спрей ароматизатор за риболов Stinky Stuff Сладководен Рак, Добавки за захранка за риболов

1
287
Добави коментар
yanimar
yanimar

Ако искате да повишите привлекателността на вашата риболовна стръв просто напръскайте захранката за риболов с този спрей, уместно наречен Stinky Stuff .

Аерозолния флакон е уникален по начина, по който той е специално конструиран, за да се гарантира безопасността на крайния продукт.

Тази добавка за риболов съдържа аминокиселини и естествени източници на храна и обстоятелства, които предизвикват една риба да се храни.

Тази миризлива добавка за риболов полепва като лепило за всичко, включително червеи, протеинови топчета, поп ъп топчета, пелети за риболов, захранка за риболов, готови частици за риболов и всякакви примамки за риболов.

За разлика от повечето течни ароматизатори за риболов, които разпръскват веднъж вашата риболовна стръв във водата, тази добавка за риболов всъщност импрегнира вашата риболовна стръв и след като е била във водата стръвта все още носи аромат. 

Има три различни опции в диапазона Stinky Stuff- имате оригиналния, който идва в черно и оранжево. Този спрей за риболов има отличителен пикантен аромат и аромат на свежо говеждо. Този ароматизатор за риболов  е специално проектиран за всички видове сладководни риби, и всички специализирани видове, включително и платика, шаран, лин, червеноперка, костур, мряна и кефал като всички те са привлечени от този силен и дълготраен аромат.

Има и други две опции в диапазона, морски рак (зелен & черен аерозол) и сладководен рак ( червено и черно), специално проектирана да бъдае използвана от сладководните хищници, особено в търсене на големия сом, щука и бяла риба. 

Ние имаме пълно основание да твърдим, че Stinky Stuff е истинска иновация в света на риболова, която стимулира рибите да се хранят и се надяваме, че ще имате много успехи в използването му.

Тази добавка за риболов не разтваря пва торбички и други пва аксесоари за риболов.

Риболовен магазин ЯниМар Карп предлага спрей за риболов Сладководен Рак в разфасовки пакет от 0.100 мл.