Излязохме виновни, че над 200 млн. лв. вече са ни по сметките

2
392
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

БОЙКО БОРИСОВ
Излязохме виновни, че над 200 млн. лв. вече са ни по сметките
Изказването на Борисов е във връзка с упреците на Корнелия Нинова, че държавата е договорила по-малко пари за бежанци от Европа, отколкото е обявила публично

07 Декември 2016 11:43
0

принтирай

|

текст

Стана така, че сме виновни, че сме издействали 200 млн. и вече са ни по сметките. Чакаме и другите Това можах само да разбера от вчерашните пресконференции. Положихме усилия да дойдат тези пари в България, дойдоха. Който може повече, да дойде.

Това заяви премиерът в оставка Бойко Борисов преди заседанието на Министерски съвет. Изказването на Борисов е във връзка с упреците на Корнелия Нинова, че държавата е договорила по-малко пари за бежанци от Европа, отколкото е обявила публично.

ГЕРБ и БСП си отправиха взаимни обвинения за отпуснатите от ЕК €160 млн. за справяне с мигрантите в България. В рамките на вчерашния ден и двете партии дадоха пресконференции в централите си, като в тази на ГЕРБ разяснения по темата дадоха лично вицепремиерът и министър на вътрешните работи Румяна Бъчварова, както и заместникът й Филип Гунев и депутатът и зам.-председател на Комисията по отбрана Валентин Радев.