Стилни дамски часовници от Сомаха

1
357
Добави коментар
seowebdesing
seowebdesing

Дамски часовници – неизменният дамски аксесоар

Дамските часовници, които могат да се открият в момента на родния пазар са не просто часовници, те са истински произведения на изкуството. Дамите, за разлика от мъжете са влюбени във всякакви видове модни аксесоари, а едни от най – забавните и интересните от тях са тъкмо дамските ръчни часовници. Ако искате да зарадвате своята половинка със стилен и елегантен подарък, а се двоумите какъв точно да е той – тъкмо един стилен и елегантен дамски часовник може да ви извади от затрудненото положение.

Дамските, както и мъжките часовници са основно два вида: кварцови и механични. Ако изберете кварцов часовник за своята дама, това ще е един сравнително евтин подарък, който е стилен, надежден и не се нуждае от поддръжка. Кварцовите часовници са доста популярни особено през последните няколко години, тъй като са сравнително достъпни и се предлагат в изключително разнообразни форми и дизайн.

Механичните часовници са доста по – скъпи в сравнение с кварцовите и изискват поддръжка, но за сметка на това ще работят дълго и спокойно можете да ги оставите и за поколенията след вас.

Дали ще е кварцов или механичен часовника който ще изберете честно казано няма толкова голямо значение, тъй като по – голяма част от дамското съсловие се влияе най – вече от дизайна и стила на часовниците и разбира се от модните тенденции през годините. Затова отделете повече време, за да откриете формата на часовника, която би подхождала на Вашата дама. Ако вашата дама е класически тип, за нея много подходящ би бил часовник с кръгла форма, тъй като кръглите часовници са класика в жанра. Ако пък дамата, за която е предназначен часовника е самоуверена и със свободен дух, тогава за нея са може би квадратните или правоъгълните форми.

За дамите от голямо значение е дали часовника е вплетен в гривна или е на каишка. И тук всичко зависи от самата дама и нейния собствен стил.

Ако пък можете да си позволите малко лукс, то един часовник със скъпоценни или полускъпоценни камъни ще зарадва дамата ви безкрайно много.