Почивка в Банско! Хотел Грами |

1
849
Добави коментар
sirdido
sirdido

Хотел Грами в Банско има страхотно предложение за тези от вас, които обичат свежия планински въздух и SPA изкушенията – грабвайте ваучер и се отдайте на заслужена почивка!

1 нощувка със закуска – за 30лв на човек, вместо за 66.50лв!

Офертата включва още: • сауна; • парна баня; • инфрачервена кабина; • шоков душ; • високоскоростен интернет; • вътрешен охраняем паркинг за 12 коли и възможност за паркиране непосредствено пред хотела за около 20 автомобила; • курортна такса, туристическа застраховка и 9% ДДС

Условия на офертата: Валидност на ваучера: от 2 Декември до 23 Декември 2016г. С предварителна резервация на: 0889 666 584. Един ваучер е за един човек, настанен в двойна стая или апартамент, при настанени двама пълноплащащи. Закуската е на блок маса или сет меню, в зависимост от заетостта на хотела. Офертата включва още ползване на: сауна; парна баня; инфрачервена кабина; шоков душ; високоскоростен интернет; вътрешен охраняем паркинг за 12 коли и възможност за паркиране непосредствено пред хотела за около 20 автомобила; курортна такса, туристическа застраховка и 9% ДДС. Първо дете до 12.99г се настанява безплатно с двама възрастни, на база пакета. За второ дете до 12.99г, настанено в апартамент, се доплащат на рецепция 15лв на ден, на база пакета. За дете над 13г или трети възрастен, настанен на допълнително легло, се доплащат на рецепция 20лв на ден, на база пакета. За единично настаняване или настаняване на един възрастен с едно дете до 12.99г е необходимо да се грабне ваучер и да се доплатят на рецепция 20лв на ден, на база пакета. Осигурено от Хотел Грами***

Хотел Грами*** се намира в много актуална зона, а именно наситената с хотели и механи горната част на Банско, в непосредствена близост до началната станция станция на лифта. Предлага на своите клиенти общо 56 легла, съответно разпределени в двойни, тройни стаи и апартаменти. Всички стаи са обзаведени с телевизор и телефон, интернет и имат самостоятелен санитарен възел. Хотелът е подходящ както за индивидуални туристи така също и за групи до 56 човека в зависимост от вида настаняване.

Хотел Грами предлага на своите гости спокойствие, гостоприемство и незабравими преживявания. Предимство на хотелът е, че работи целогодишно, подходящ е за зимни и летни почивки, семинари, фирмени или семейни партита, зелени училища и други.

За да се следват тенденциите на развитие на съвременните хотели и изискванията на почиващите туристи, в хотела е изграден SPA център със закрит басейн, който може да се ползва целогодишно.

Времето изтича!

RelaxБанско