Кейт Мос в ролята на Елвис Пресли

1
308
Добави коментар
Nelly_Nelly
Nelly_Nelly

Супермоделът се превъплъщава в Краля на рока за клипа към новата версия на хита му The Wonder of You

Албумът с песни на Елвис Пресли, аранжирани наново за оркестър в съпровод на Кралската филхармония, излезе на 21 октомври и включваше песни в цялото жанрово разнообразие от репертоара на Елвис Пресли – от рок и госпъл до кънтри и балади. Те могат да се прослушат онлайн, а вече е наличен и видеоклип към заглавното парче.

Черно-бялото видео е с участието на супермодела Кейт Мос (42), която влиза в ролята на Краля, носейки емблематичните за него кожени дрехи.

Снимка: Elvis Presley Enterprises

Това е вторият подобен проект след If I Can Dream: Elvis Presley With The Royal Philharmonic Orchestra, който беше пуснат миналата есен. След излизането на този албум, който оглави класацията на Острова, Елвис Пресли се превърна в най-успешния солов изпълнител в чарта, с 13 албума, изкачили се до номер 1. След него остават Мадона с 12, покойният Дейвид Боуи и Роби Уилямс с 11, а Майкъл Джексън има 10.

„Знам, че Елвис щеше да бъде дълбоко признателен за успеха на този албум. Гордея се, че той продължава да вълнува хората и те го носят в сърцата си. Благодаря на феновете във Великобритания, които с подкрепата си дават нов живот на музикалното му наследство. Надявам се, че ще продължат да слушат и обичат музиката на Елвис толкова много, колкото и аз“, коментира по повод този резултат Присила Пресли, бивша съпруга на Елвис и изпълнителен продуцент на албума.