Вижте къде е късметът ви от 09.12.2016г. до 03.01.2017г.

2
630
Добави коментар
mariana.petrova.3154
mariana.petrova.3154

При своето движение по зодиакалния кръг всяка планета е на „гости” в определен знак, който си има „господар”. Ако вземем под внимание Венера и отчетем факта, че тя до скоро беше в Козирог, с „управител на дома”- Сатурн, вероятно ще разберем защо много връзки преминаха през криза в изминалия близо месец…

И не само, паричните потоци също се свиха, забавиха, объркаха…Това е препратка за сравнение и асоциация! Сега да обърнем поглед към бъдещето! През идния близо месец /до 03 декември/, Венера е на „гости” на Водолей с два господаря- Уран и Сатурн. В тази нова обител, нашата прелестна покровителка  на „всичко ценно за нас” ще попадне в обстановка на много изкушения, възможности да разнообрази ежедневието си, да спечели нещо, като рискува, позволи си повече волности, освободи се от задръжки, поне привидно…И ние така, заедно с нея! Но, Сатурн- другият „господар”, няма да ни позволи да изгубим здрава почва под краката си, връзка с реалността и онова, което е полезно за нас. Така на практика, докато Венера е във Водолей, можем да преживеем доста интересни и нетрадиционни преживявания, внезапно или бързо да последваме поривът си за щастие, но без да се чувстваме емоционално обременени или обвързани.

Шанс за бърза печалба, любов или други блага, от които можем да почерпим като рискуваме, премахваме- видими или невидими бариери, според зодиакалния знак:

Овен

Венера ще хармонизира връзките ви с приятели, вероятно ще ви направи „популярни”, приятна и предпочитана компания. Това е чудесно положение за вас, защото няма  да ви липсва внимание, добро отношение. Ако имате нужда от помощ и подкрепа- ще я откриете лесно. Чудесно време да утвърдите позициите си в колектив и да спечелите от това. Ако сте сами- лесно можете да превърнете едно приятелство в романтична връзка.

Телец

Венера ще свали някой задръжки пред собствената ви линия на поведение. Вие ще демонстрирате потенциала си ярко, с нотки на независимост, дори- леко изненадващ и неуправляем темперамент. Понякога ще изненадвате околните с поведението си, а не е изключено и самите себе си. Пред вас се разкриват нови хоризонти, все ще намирате някой покровител или щастливо обстоятелство/ звезда, която да ви осветява пътя, да ви води и помага….Възползвайте се от нарастващото ви усещане за свобода и независимост- опитвайте, експериментирайте, все ще получите нещо неочаквано и приятно…

Близнаци

Може да мечтаете да разчупите статуквото, а може и действително да се случи така, че да излезете извън близкото си, традиционно обкръжение по различни поводи. И там, ви очакват много приключения, предизвикателства, понякога- неподозирани възможности.

През идния близо месец- вие може да пътувате, да смените средата си, да се справите с юридически казуси, да получите помощ от далечни роднини или влиятелни лица…Чувствате се по-свободни, променяте начина си на мислене, разширяват се хоризонтите пред вас.

Рак

Любимите Рачета могат да спечелят нещо голямо като се осланят на любими хора- партньори, роднини…Може да си уредят наследство, подарък, повишение, че и детенце?! Кой какво иска или му е на дневен ред! Но през идния близо месец може и да не се чувстват много в „черупката си”, все едно са незащитени от външни влияния и не знаят какво да правят…Ами- нищо! Да се чувстват по-спокойни и позитивни, да се движат по течението и ще открият своето съкровище или пък то ще ги открие…ако не веднага, то много скоро…

Лъв

Ако не сега, то кога ще срещнете любовта и ще й се насладите?! Така де! Вас все някой ви гледа, наднича с оченце и аха, да ви се обясни в любов! Може пък и вие да се обясните! Но крайният резултат може да е много приятен, дори и да е кратко временен…не пропускайте да се позабавлявате! Прекрасно време да хармонизирате настоящи връзки и знаете, нали?- има кой да ви подаде ръка, ако се нуждаете от нея!

Дева

За вас- работа, работа и пак работа, но пък току виж и удовлетворение получите от тази работа. А може и някой колега да ви повдигне настроението, да ви покаже колко ви цени…такива работи и все подобни! Освен всичко друго- прекрасно време да си утвърдите авторитета, да подобрите здравословното си състояние, да разнообразите ежедневието си с ангажименти, които вършите повече по-желание и ви харесват, отколкото по задължение. Така се случват нещата…

Везни

Вие сте си „късметлии” и така до следващата есен, а сега и Венера се присъединява, стреми се да ви помага, глези, че да се почувствате щастливи! И така ще бъде- ако видите, че една схема не сработва, то-друга задължително! И в любовта и във всичко, което ви е на сърце!

Скорпион

Ей- на, дошло е време да смените силните страсти  в дома си  /каквито и да са те- от любов, до ремонти и „военно положение/, с повече ласки, разбиране, отстъпчивост, че и романтика. Е-хе…Ами, ако не действа една тактика, сменяме я за друга, прелистваме страница- нещо подобно може да се случи в семейството ви и да ви накара да се чувствате по-спокойни, обичани…да искате да се върнете у дома, нали? Човек винаги иска да се върне там,  където  е щастлив!

Стрелец

Повечето от вас не се спират, все са в движение, в контакт с много хора. Но сега, срещи, разговори, използването на нови и модерни технологии като телефони, интернет, току виж се превърнат в проводник на много възможности! Ако желаете- лек флирт лесно ще прераства в любовен роман, не е изключена „любов от пръв поглед”, а като минимум- ще чуете думи, които ще „погалят” слуха ви, ще порадват сърцето ви.

В много силен период сте за преговори, обмен на информация, сключване на договори, но след 19 декември- не и писмени /Меркурий се обръща в ретрограден тогава/.

Козирог

Пари, пари…човек като има пари, има и сигурност! А вие сте силно мотивирани по различни поводи да получите тази сигурност и имате значими шансове за това! Като развръзка на положени усилия, може и да е късмет, който спохожда подготвената личност с благоприятните обстоятелства. Все някаква награда или подарък ще ви дари Венера,а размерът… зависи от собствения ви избор и действия преди това…

Водолей

Вие ще сте най-облагодетелствани от Венера, която ще ви закриля като ангел-пазител през идния близо месец. Можете да сбъднете свое желание през това време, а дори и да се сблъсквате с трудности, те ще протичат по-безболезнено. Вие по-лесно ще привличате погледи, ще печелите симпатии и доверие, възползвайте се умело от тази позиция. Подходящо време да промените нещо във външния си вид, дори линия на поведение…представете си нещо, за да го видите, пожелайте си нещо, за да се сбъдне!

Риби

Може би щастието е на една ръка разстояние, огледайте се, вгледайте се понякога и в далечината и ще откриете нови и примамливи възможности, но трябва да направите крачка напред, да рискувате и може да сбъднете тайно желание! Не споделяйте чувствата си! Вероятно и правите точно така, криете истинските си замисли, а те могат да се прокраднат, да си намерят пролука и да се осъществят, докато се усетите или пък- другите се усетят…Няма значение и не забравяйте да се доверявате на интуицията си, тя е като магия за намиране на желания, да не  изгубите и намирате вярната посока…