Ремонт на пералня Indesit със счупена ключалка за люк

12
508
Добави коментар

Ремонт на перални и през декемврийските дни може да поръчате на инж. Станев.
Ремонтирах пералня Indesit, чиято ключалка за люка бе счупена.

На снимката се вижда поправената от сервизния майстор ключалка.

Ремонт на пералня Indesit със счупена ключалка за люк

Ремонт на перални по домовете – счупена ключалка за люк на пералня. Снимки от ремонти на други повредени ключалки са налични в по-стари публикации в блога.

Счупените ключалки за люковете на пералните са сред най-често срещаните повреди при пералните машини. Ключалките за люковете на перални се повреждат в можеството случаи при неправилно отваряне на люка, когато не се изчаква блокировката да отключи механизма в края на програмата. Най-често се чупи лостовата система на ключалката на пералня. В търговската мрежа се продават комплекти, включващи дръжката, палеца, осите и пружините. Различният дизайн на люка при различните марки и модели перални определя многообразието на ключалки – те имат специфична форма, големина и други характерни детайли. Обикновено се налага начално посещение за демонтаж на повредената ключалка, закупуването на съответната ключалка, като се сравнява със старата и последващ монтаж на новата.

Ремонтирана ключалка на пералня

Ако нужният модел ключалката липсва в търговската мрежа и самата повреда позволява, извършвам ремонт на лостовата система.

Квалифициран ремонт на битова техника по домовете (печки, плотове, аспиратори, фурни, телевизори), извършван също в събота и неделя.

Ремонт на битова техника

За повече инфо за различни от перални ремонти надникнете тук или заповядайте във Фейсбук страницата на майстора.

Когато името работи за теб. 

Like this:

Like Зареждане…