Бургазлии организират благотворителна кампания в помощ на хората от Хитрино

1
298
Добави коментар
uzunov1
uzunov1

Бургаското сдружение “Усмивка” организира благотворителна кампания в помощ на хората от Хитрино. От днес до 25-и декември ще се събират дрехи, обувки, пакетирани хранителни продукти, минерална вода, одеяла, завивки, якета и парични средства, които ще бъдат предоставени на засегнатите от взрива, който сполетя шуменското село в събота сутринта.

Припомняме Ви, че рано сутринта на 10-и декември влакова цистерна се взриви в близост до гара Хитрино. В селото са нанесени материални щети на над 50 къщи и други обществени сгради. Към момента е потвърдена информацията за седем жертви и 29 пострадали. Всички жители на селото са евакуирани.

”След поредната трагедия не можем да стоим безучастни  към пострадалите и бихме желали да отправим отново ръка за помощ заедно с нашите съграждани от Бургас. Ние знаем, че заедно можем, защото го доказахме през последните години”, апелират от сдружението.

Всеки желаещ да помогне трябва да пакетира добре дарените вещи и да посочи името си върху пакета. Даренията ще се събират в Складова база “Пиргосплод” на ул. “Янко Комитов” №4. Върху пратката трябва да бъде изписано “За сдружение “Усмивка” в кампанията “Да помогнем на пострадалите в с. Хитрино. Шуменско”.

Можете да направите  дарение и  в парични средства на банковата сметка на Сдружението за кампанията “Да помогнем на пострадалите в село Хитрино Шуменско”:

Сдружение “Усмивка” Банкова сметка: BG45PRCB92301036136512 За повече информация: 0887 395 403, 0886 120 183 E-mail: [email protected]