Монтаж на гипсокартон София. Поставяне на гипсокартон.

1
379
Добави коментар
ohisp
ohisp

Гипсокартон. Монтаж на гипсокартон на  окачени стени и тавани.
Гипсокартон за модерен и уюутен дом.

Гипсокартон в ремонтно помещение.

Гипсокартон  и монтаж на стени и тавани.

Гипсокартонът е най-лесният и евтин вариант за обновяване на Вашият апартамент, стая или хол. Работата с гипсокартон и монтаж  на гиосокартон става приятна с качествените  материали с които ние (remonta.org) работим. Можем да монтираме гипсокартон както на стени така и на тавани. Специализирали сме монтажа и на скрити осветления, които правят домът Ви по-модерен и уютен. Прграждането на помещения и образуването на нови стаи не е проблем с помоща на гипсокартон, още повече, като има и изолационна вата в преградната стена от гипсокартон помещенията стават и звукоизолирани и уютни.

Важно при монтажът на гипсокартон е, че подвеждането на металната скара задължително трябва да е абсолютно нивелирана. Скарата на която ще лежи гипсокартонът трябва да е нивелирана за даняма разминавания на отделните плочи от гипсокартон. Хубаво е да се знае, че на вече монтираният гипсокартон трябва да се попълнят фугите с специялна шпакловка, която се комбинира с армираща лента.

Има голямо разнообразие от предлаганите на пазара гипсокартон плочи и със различни дебели. Някои от тях са: стандартен гипсокартон монтаж, влагоустойчив, (обикновено зелен на цвят) перфориран, пожароустойчив гипсокартон и други.

Предлаганите дебелини са от 5 до 15 мм.

Доверете се на професионализма и се свържете с нас на посочените контакти.