Вампири редовно изнасилват баби в село Царичина!!!

1
326
Добави коментар
jim.parashkevov
jim.parashkevov

Вампири редовно изнасилват баби в село Царичина!!!

Това сензационно разкритие направи в официалната фейсбук страница на популярното си предаване „Досиетата на Влади“: https://www.facebook.com/dosietatanavladi, специален агент Владимир Лисичков от ФБР, топ експерта ни в областта на свръхестественото, мистичното и конспиративните теории.

Недалеч от София, в село Царичина, от известно време се развиват смразяващи кръвта събития. Черни сенки от ада надвисват над къщите всяка нощ и насилват секлуално възрастни, безпомощни женици.

Дълго време жертвите на свръхестествените нападения криели какво се случва с тях, но преди седмица, 75-годишната Пламена Илиева, най-сетне разказала за преживяния от нея ужас. Бабата не издържала и със сълзи в очите споделила на внучката си, че тъмни създания, вероятно демони или кръвопийци я обладават всяка нощ многократно.

Жената живеела сама, след като мъжът й се споминал преди няколко години. Една вечер, докато се готвела да си ляга, нещо много силно я блъснало и тя залитнала назад. Паднала на пода и се вцепенила от ужас, когато видяла огромна, черна, пушечна фигура. Съществото бързо се трансформирало в млад мъж с ярко червени очи и дълга черна коса, а жертвата била парализирана от някаква нечовешка сила. Демонът я хвърлил не леглото, след което й разкъсал дрехите. Бабата не се страхувала, нито пък се радвала, нито чувала, нито можела да мисли. Дяволското изчадие дълго и страстно правило любов с нея. Тя дори не разбрала кога е заспала. Когато се събудила на следващата сутрин, от демона нямало нито следа. Жената решила, че всичко е било просто сън или, че я е хванала склерозата. Същата вечер, обаче, случката се повторила с друго създание.

Тази паранормална гавра продължавала вече почти година, а жертвата не смеела да сподели с никой мъките си или да отиде до църквата, заради злите духове, които я преследват. Други самотни жени от селото, които също биват изнасилвани редовно, отказват да говорят, за да не ги помислят за луди.

Специален агент Владимир Лисичков, който официално пое случая заяви, че незавизимо дали става въпрос за вампир или друга адска твар, той скоро ще го прогони или пък унищожи завинаги.

Новият сайт на шоуто се намира на адрес http://dosietatanavladi.webs.com и в него феновете на свръхестественото и на загадките могат да гледат онлайн всички издания на предаването до момента, както и да се регистрират за да не пропускат новите епизоди.