Изхвърляне на стари мебели в Община Варна

2
386
Добави коментар
obshtini.com
obshtini.com

Изхвърляне на стари мебели в Община Варна и областта – 088 400 1000

Случвало ли ви се е да отлагате с месеци основното почистване и изхвърляне на стари мебели в Община Варна. Непрекъснато си обещавате да го направите следващата седмица, когато ще имате повече време, а когато дойде следващата седмица, идва и следващото извинение. И вместо пролетно почистване, става есенно. Вместо да отнеме ден-два, се налага да отделите една седмица. Не правете грешката да отлагате това почистване. Всичко се натрупва и става почти невъзможно да се справим за кратко време и без помощници. Ако виждате, че времето ви наистина е ограничено, по добре се обадете на хамалите, но не отлагайте. Повикайте хамалска бригада, която ще свърши всичко вместо вас.

Така ще имате достатъчно свободно време за семейството си, а през това време , жилището ви ще бъде перфектно почистено и освободено от ненужните стари мебели. В жилището, в което живее цялото семейство, все пак се поддържа хигиена и редовно се почиства. Там почистването и освобождаването от старите мебели, става много по-лесно. Много от предпочелите услугите за изхвърляне на стари мебели в Община Варна, заминават на еднодневна или двудневна екскурзия с цялото семейство. Така жилището остава напълно свободно за почистване. Хамалите ще работят на спокойствие и ще изпипат всичко.

След като се приберете, ще намерите един нов и светещ от чистота дом, който разполага с много повече свободно място. Почистването ще включва не само премахването на слоя прах, а почистване на всички повърхности с препарати, почистване и дори пране на килимите, излъскване на прозорците, дограмата. Вероятно ще отпушат всички запушени канали. Ще бъде направена цялостна дезинфекция в жилището.

Подобно почистване е абсолютно наложително особено след направен ремонт.

Тогава има много отпадъци, които след събирането, трябва да бъдат извозени до специализирано сметище за утилизиране на строително отпадъци. Добре е да се свържете с бригадата още преди започването на ремонта, за да могат да ви осигурят специален контейнер, в който ще се събират строителните отпадъци и след като се напълни достатъчно, ще бъде транспортиран до депото. Хамалите имат грижата за доставката му до вашия дом и транспортирането му след като бъде напълнен с отпадъци. Ако все още имате нужда от него, той ще бъде върнат отново на адреса ви за повторно пълнене.

Хамалите ще приключат с изхвърляне на стари мебели в Община Варна, предварително и в срок. Момчетата ще транспортират всичко събрано до сметището за боклуци в покрайнините на града. Старите ви мебели ще бъдат демонтирани и натоварени, за да бъдат транспортирани до депото за утилизация. Няма смисъл да пълните жилището си с ненужни вещи и мебели, които събират само прах без да ви служат за нещо.