Електронен дневник

1
303
Добави коментар
Niky_Sotiroff
Niky_Sotiroff

Електронен дневник за българските училища.

В периода между 2009 – 2011 година бях решил да опитам да поживея в Русе – моят роден град. През този период работих в Дан Електроник – утвърдена българска софтуерна компания, която е фокусирана в софтуерната телефония, контактни (call) центрове и CRM софтуер. Работата там ми даде възможността да натрупам ценен опит с клиенти и много контакти с различни български фирми. Един от най-приятните проекти, по-които съм работил, бе системата InfoServ® e-School – „Електронен дневник”. Тя организира учебния процес в учебните заведения и автоматично уведомява родителите за резултатите на техните деца в училище, посредством телефон, email или SMS съобщения (за които имам основна идейна заслуга).

Като част от маркетинг екипа на Дан Електроник, една от основните ми задачи беше да подпомогна разпространението на системата сред българските училища, както и да информирам медиите, родители и учители.
За целта създадох голяма част от визуалната част на стария сайт, различни презентационни материали и т.н.
Електронният дневник на Дан Електроник все още работи в някои училища, но така и не успя да добие масовост. Може би идеята беше прекалено амбициозна, но въпреки всичко лично аз се гордея с постигнатото.