Трима пострадаха при пътни инциденти в Бургас днес

1
286
Добави коментар
uzunov1
uzunov1

Трима пострадаха при пътни инциденти в Бургас днес, информират от ОДМВР. За щастие няма тежки случаи, опасност за живота на потърпевшите няма.

Първият случай е регистриран малко преди 9 часа сутринта. Латвийски тир се преобърна на пътя Бургас – Малко Търново, на около 1 км преди разклона за село Бяла вода. Превозното средство е върнато на платното, годно да продължи пътя си. Пострадали няма. По всяка вероятност причината за инцидента е движение с несъобразена с пътните условия /заледен пътен участък/ скорост.

По същото време лек автомобил с марка “Рено” блъсна 80-годишна пешеходка в района на дискотека “Пиргос” в ж.к. “Лазур”. Причината за инцидента не е изяснена. Бургаската пенсионерка е настанена за лечение в “Реанимация”.

Най-тежкият инцидент за деня се случи малко преди 10 часа, на бургаските улици “Тодор Александров” и “Спортна”. В катастрофата са участвали два леки и два товарни автомобила. Причините за инцидента са в процес на изясняване. При произшествието са пострадали водачите на двете леки коли. Единият е освободен за домашно лечение, а другият е настанен в бургаска болница с комоцио.