VIEGA ADVANTIX Линеен сифон с атрактивен дизайн и много възможности

1
315
Добави коментар
bg-maistor
bg-maistor

VIEGA ADVANTIX Линеен сифон

Атрактивен дизайн с възможност за много комбинации

 

Възможностите за оформлението на Вашата баня днес са повече от всякога. Модерният и изчистен дизайн, както и висококачествените материали отдавна са част от изграждането на банята, затова VIEGA създаде изцяло нов линеен сифон с опростена модулна система, която улеснява избора и комбинирането на дизайна.

 

По-малко е по-добре! Това е валидно за нови асортимент линейни сифони VIEGA ADVANTIX, както и за изискването за модерен, опростен и следователно много елегантен и ненатрапчив дизайн, също и за новата модулна система, която съчетава изчистения дизайн с висока гъвкавост на комбиниране. В асортимента на новият сифон са налични стандартни решетки в правоъгълно и кръгло излъчване, така и дизайнерски решетки за вграждане на настилка или стъклени в сив и черен цвят, които вече са с намалена широчина до 40мм. Намаляването на ширината с над 40% гарантира, че линейният сифон ще се впише още по-елегантно в оформлението на банята. В допълнение влизат и три модела рамки в правоъгълна, кръгла и стандартна форма, които осигуряват по-плавен преход към плочките /настилката/ с пет различни дължини линейният сифон VIEGA ADVANTIX гарантира, че ще бъде подходящ за всяка баня.

 

 

 

Предимства на линейният сифон VIEGA ADVANTIX

модерен и опростен дизайн
изчистена модулна система
най-високо качество при подбора и обработката на материалите
матирани, хромирани решетки и рамки 
всички модели се предлагат с пет дължини – 750, 800, 900, 1000 и 1200мм
значително по-тесни дизайнерски решетки

 

Практичната модулна система гарантира подходящо решение за всяко изискване на мястото. Всеки от двата модела дъна /за свободен монтаж или за монтаж до стена/ – може да се комбинира произволно с три варианта рамки, шест решетки и разбира се три различни сифона и регулиращи крачета.

 

Предимства

изчистена и лесна за монтаж модулна система
гъвкава при всяка ситуация на монтаж
два модела дъна /за подов или стенен монтаж/
три сифона – стандартен, плосък и вертикален модел

 

 

Разбира се при линейният сифон VIEGA ADVANTIX всичко е обмислено, което гарантира безпроблемен, чист и безопасен монтаж. Всички фланци са с посипка от кварцов пясък, за да се гарантира възможно най-доброто закрепване на обмазната хидроизолация.

 

* Заповядайте и разгледайте всички елементи и цени от модулната система на линейният сифон VIEGA ADVANTIX при нас тук … *

 

Последно променена вСряда, 14 Декември 2016 18:57