Малена – магазин за сутиен мека чашка без банел голям размер сутиени без банели големи обиколки Лейлив Leilieve 6005 сутиен

2
427
Добави коментар

6005 сутиен мека чашка без банел, гладка мека материя без дантели по чашката или отстрани, отвътре сутиенът в областта на бюста е изцяло памучен, подходящ за дами, които предпочитат удобството и комфорта, произведен от италианската марка за женски сутиени Лейлив/ Leilieve. Сутиенът има гладка чашка с диагонален шев, отстрани на чашките е плътен и обхваща цялостно бюста, преминаващ в регулируеми плътни презрамки, широки около 1 пръст и половина, плътен колан/ задна част със средна ширина. Размерите на чашките отговарят на размерите на Триумф/ Triumph, но предната част между чашките не е чак толкова дълбока. Подходящ е и за жени с алергии, по време на бременност и кърмене ( въпреки че не се откача отгоре ).

Състав на тъканта: 85% полиамид, 15% еластан; Състав на вътрешната страна: 100% памук

Продуктът е предназначен само за ръчно пране на 30 градуса без да се търка и усуква ( при поставяне в пералня препоръчваме пране в торбичка за градуса на максимум 30 – 40 градуса и без центрофуга или максимум 300 – 400 оборота ); не може да се третира с препарати, съдържащи белина ( хлор ); да не се центрофигура; глади се през кърпа и без пара при максимална температура на ютията 110 ºC; да не се чисти на химическо чистене. 

Продуктът е наличен в Магазин „СВЕТА ТРОИЦА“ – ГР. СОФИЯ и в Магазин „ИВАН ВАЗОВ“ – ГР. СОФИЯ при НЕПЪЛНО наличие на размери и в двата магазина.